2014-08-19 ساعت 16:05
(2014-05-30 ساعت 07:25)hamedapple نوشته:(2014-05-26 ساعت 03:53)matrix84 نوشته: سلام
من دانشجوی ارشد هستم که الان واسه پایان نامه ام کار میکنم.
برنده شدم و کیس نامبرم حدود 1000 هست.
سربازی هم نرفتم
از دانشگاه سوال کردم گفتند هر ترم یک بار اجازه خروج میدن.
و ظاهرا بعد از فارق التحصیلی یک بار طی یک سال تنفس اعزام به خدمت میشه ازکشور خارج شد.
به نظر شما من باید قید مدرک ارشدم و بزنم ؟ یا اینکه سریع دفاع کنم که بتونم مدرکم و هم بگیرم ؟
سوال دیگر من اینه که حالا با وثیقه رفتیم و 15میلیون هم پرید و بعد دو یا سه سال بخوایم برگردیم تکلیف چی میشه ؟
سلام به همگی اگر کسی که به صورت قانونی از کشور خارج بشه یعنی اجازه خروج بگیره مثلا 20 یا 30 روزه و وثیقه هم بذاره و بره اگر در موعد مقرر برگرده پولشو پس می گیره و روال سابق زندگیشو طی می کنه ولی اگر بره و چند سال بعدش بخواد برگرده اونوقت پولتون که پریده که هیچ تازه باید جریمه هم بدی وتا یه مدت ممنوع الخروج می شی وتازه یکراست می فرستندت اش خوری(س ر ب ا ز ی).اما اگر شما بمونی امریکا تا 5 سال که سیتیزن امریکا بشی یعنی اینکه پاسپورت امریکایی داشته باشی می تونید سالی 90 روز در ایران باشید و تردد کنید البته این قانون تا به امروز هر 3 سال یکبار تمدید شده و معلوم نیست تا 3 سال دیگه باز هم تمدید بشه یا نه؟؟؟ اگر همچنان تمدید شد بعد از سیتیزن شدن از طریق سفارت پاکستان در امریکا می توانید پاسپورت ایرانی مجددا بگیرید و اجازه تردد هم می گیرید و می توانید به ایران سفر کنید.
فقط چیزی که هست اینه که اگر واقعا نمی خوای اونجا بمونی بزار سیتیزن بشید و بعد برگرد ایران که لااقل بدونی اگر چند سال هم اینجا موندی واسه سربازی باز هم می تونی برگردی امریکا حتی اگر چند سال هم بگذره خیالت راحته .من برادرم همین مشکلو الان داره با اینکه 1 ماه هست که رفته الان خیلی دلتنگ شده ولی من همین حرفها رو بهش گفتم .دوستان عزیز از الان فکر کنید که بعدا پشیمون نشید.اگر سوالی داشتید پیام بدید.
قید هیچیو نزن عزیزم
ولی وقتی که شما 15 میلیون پول میذاریو میری بهت فرصت بازگشت میدن که پولتو پس بگیری که اگه حتی یک روز از اون زمان بگذره پولت یا سندت یا سفته یا هر چیز دیگه رو ثبت و ظبط میکنن و دیگه هم به این راحتی بهت پس نمیدن و اگه چند سال بعد برگردی که دیگه به هیچ عنوان پولتو نمیدن و خودت هم سرباز فراری حساب میشی و به زور میفرستنت سربازی پس اگه رفتی نباید برگردی تا اینکه عفو بهت بخوره.