2014-08-21 ساعت 06:46
(2014-08-21 ساعت 03:24)m.a.masoud نوشته: دوستان عزیز سلام
در مورد کسانی که مشکل مالی ندارند و می توانند با حداقل 5 میلیون دلار بیان آمریکا هیچ تاپیکی در مهاجرسرا پیدا نکردم. اینکه با این مبلغ کجا زندگی کنند که بالاترین امنیت را داشته باشه و یا در چه کاری می توانند سرمایه گذاری کنند. خلاصه من چون عضو تازه وارد هستم از مدیران محترم خواهش می کنم چنین تاپیکی را ایجاد کنند و اگر کسی اطلاعاتی داره در اختیار من هم بگذاره. ممنون.
برای این بعید میدونم اصلا تاپیک لازم باشه چون نهایت تنها عضوش خود شما خواهید بود

اما بالفرض کسی اگه این همه پول داشته باشه، باید شرکت مشاوره مالی پیدا کنه که معمولا ولی نه همیشه بهشون اصطلاحا شرکتهای Wealth Management میگن.
اینا تخصصشون اینه که ثروت های معمولا بالای یک مقدار خاص (فکر کنم پانصد هزار دولار به بالا) رو با تجربیاتی که دارن و گاها شرکتهای صد ساله هستن، میدونن کجا باید سرمایه گذاری کرد که با ویژگیهای اخلاقی و ریسکی صاحب ثروت هم جور در بیاد. در کنار اون ممکنه خودشون یا از طریق یک شرکت مشاوره املاک سطح بالا هم مشاوره محل اقامت بدن ولی خوب معمولا در حوزه جغرافیایی خودشون هست. شرکتی که در نیویورک فعاله نمیگه ثروتت رو بده ما مدیریت کنیم، خودت هم برو کی وست فلوریدا خونه اجاره کن!!
به عبارت بهتر کسی که این همه پول داره، قطعا از الانش میدونه برسه چکار باید بکنه