کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-08-23 ساعت 20:01)samibabi نوشته:  يعني لازمه كه براي تمكن مالي گردش مالي رو بگيريم؟

دوست عزیز اگه وقت بذارید و تاپیک « اسپانسر و مدارک مرتبط با آن » را بخوانید به جواب سوالتون میرسین. جناب بهداد در چندین پست اشاره کردند لازم نیست.
دوستان خواهشا یه مقدار وقت بذارید برای مطالعه تاپیک ها. من هر بار میام میبینم یه تاپیک پست جدید داره باز میکنم بلکه اطلاعات جدیدی باشه اما دریغ. من که اسپانسر دارم و نمیخوام نامه تمکن بگیرم متوجه شدم این مساله رو دیگه. خواهشا رعایت کنید
کیس نامبر:2015AS60XX -سفارت: آنکارا -ارسال فرم ها: ۲۹ می- آنلاک فرم : ۲۹ آگست - تعداد اعضای کیس: دو نفر - کارنت شدن : ۱۲ می -دریافت نامه دوم : ۱ جون- مصاحبه : ۸ جولای - خودم یک ضرب همسرم ap. (کار خصوصی - سربازی ارتش )
آپدیت ها : ۸ جولای همسرم /۹ جولای خودم/۱۰،۱۱،۱۴،۲۸ جولای دوتامون/۲۹ و ۳۰ جولای و ۴ آگست همسرم/ ۵ آگست دوتامون (ایمیل)/ ۱۱ آگست خودم/۲۶ آگست همسرم/ ۲۷ آگست دوتامون با تغییر به or و ایمیل کلیری ساعت ۱۲ ظهر
مقصد: کالیفرنیا
ورود به آمریکا : اوایل اکتبر به امید خدا
تشکر کنندگان: babak12 ، A_A

پیام‌های این موضوع
RE: سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - توسط آزاده_امین - 2014-08-23 ساعت 21:04

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان