کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث وتبادل نظر در خصوص آنالیز فایل CEAC 2014
(2014-08-25 ساعت 14:06)newparmis نوشته:  
(2014-08-25 ساعت 13:50)NarCssuS نوشته:  
(2014-08-25 ساعت 13:35)newparmis نوشته:  
(2014-08-25 ساعت 13:06)NarCssuS نوشته:  
(2014-08-25 ساعت 12:51)NarCssuS نوشته:  !!!!!!!!!!!!
الان چشمای من رسما از حدقه زد بیرون!!!!!!!
تو فایلی که از سیس آپدیت می کنید، کیس مارو زدید ایشود شده، ولی هم اینکه تو سایت سیس همچنان رو AP مونده، هم اینکه ایمیلی دریافت نکردیم... اصلا همه ی اینا هیچی، زمان آخرین آپدیتی که زدید، اصلا هنوز مصاحبه نشده بودیم! جریان چیه؟!!! گیج شدم !

فایل ۲۱ آگوستو بلاخره تونستم به روشی که یکی از بچه ها تو یکی از صفحه ها گفته باز کنم، تو این فایل، کیسمون رو AP هستش و وضعیت فعلی درستمون رو نشون میده....
مرسی از این تاپیک جدید، اطلاعات خوبی توش هست
Smile

انقدر سوال سختی پرسیدم که هیچ کس جواب نمی ده یا اینکه دوستان قابل نمی دونن پاسخ منو بدن
این فایل سیس که بچه ها لینکشو گذاشتن چه جوری به فرمت اکسل در میاد؟

نمی دونم روش من درست بود یا نه، ولی من اول یه کپی ازش به Google Drive خودم فرستادم، بعد از اونجا سیوش کردم
Tongue
----------------------------------
اگه بازم نتونستید سیوش کنید، تو این پست بچه ها لطف کردن، یه لینک مستقیم ازش گذاشتن که می تونید ببینیدش
^_^

دوست عزیز مشکل من اینه که اون لینکی رو که بچه ها گذاشتن، من باز می کنم توی صفحه گوگل باز میشه اما قابلیت سیو توی اکسل را نداره

اول كه بزاريد آدرس مورد نظر كامل لود بشه (يكم طول ميكشه). بعد سمت چپ بالا روي File كليك كنيد تا منو باز بشه. از منوي باز شده از گزينه Download as گزينه Microsoft Excel (.xlsx) رو انتخاب كنيد و تو آدرس مورد نظر ذخيره كنيد. حالا از ماي كامپيوتر با اكسل بازش كنيد. فرمت اين فايل xlsx هست و اگر اكسل يا آفيستون قديمي باشه باز نميشه. مثلا با 2007 به بعد بازش كنيد.
دالاس تکزاس 2014
داداش! سر به سر مهاجر نذار... مهاجر خستس...
تشکر کنندگان: محبت ، soli asali ، rezahoorjandi ، Reza20002 ، moqadam ، nedaba ، سیمین راد

پیام‌های این موضوع
RE: بحث وتبادل نظر در خصوص آنالیز فایل CEAC 2014 - توسط peymanmohajer - 2014-08-25 ساعت 14:17

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان