کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
Big Grin 
(2014-08-25 ساعت 11:37)ashkan.h56 نوشته:  اقاجان,خوب اونا هم مثل ما آدمن, خوب,الان هم خوابن بنده خداها, ساعت 5 عصر امروزما ساعت شروع بکار اولین روزهفته اوناست,خوب قاعدتا هم نصف شب از تویه خونشون و از داخل رختخوابشون هم نامه هامون رو نمیفرستن,پس نتیجه میگیریم که از ساعت 17 امروز تا 1 بعد از نصف شبمون باید منتظر باشیم,ایشالله خبرای خوبی درراه باشه واسه هممون

(2014-08-25 ساعت 11:07)masouleh نوشته:  نه دوست عزیز تو تمام سایته نوشته که مصاحبه فارسی تو سه تا سفارت ابوظبی آنکارا و ایروان هست گمان هم نکنم تاثیر چندانی رو نظر افسر داشته باشه ولی نباید بی تاثیر هم باشه بعد اون دوستی که میگفت مثل بلبل صحبت می کنن من که شنیدم روزمره خوبن ولی انگلیسی باشه راحت تر میتونن سوال بپرسن از هر چیزی خوب اینجوری ممکنه تاثیر داشته باشه ، ولی دوستانی به نظر من اگه انگلیسی تون خیلی خوب نیست( قبلا تو این موقعیتها امتحان نکردین) ایینجا وقت امتحانش نیست چون یه استرس به استرس هاتون اضافه میکنه

بچه برای کسی امروز نامه دوم اومده (آنکارا)

(2014-08-25 ساعت 11:37)ashkan.h56 نوشته:  اقاجان,خوب اونا هم مثل ما آدمن, خوب,الان هم خوابن بنده خداها, ساعت 5 عصر امروزما ساعت شروع بکار اولین روزهفته اوناست,خوب قاعدتا هم نصف شب از تویه خونشون و از داخل رختخوابشون هم نامه هامون رو نمیفرستن,پس نتیجه میگیریم که از ساعت 17 امروز تا 1 بعد از نصف شبمون باید منتظر باشیم,ایشالله خبرای خوبی درراه باشه واسه هممون

دوست عزیر نامه دوم هارو سفارت میده فکر نکنم الان تو آنکارا خواب باشنSmile
کیس نامبر:2015AS0004xx افراد کیس: 3 نفر آ،نکارا، تاریخ ارسال فرم ها: 22 می کارنت: 12 آگوست 2014 نامه دوم: 23 اکتبر 2014 تاریخ مصاحبه: 3 دسامبر دریافت ویزا: Cool خودم AP همسر و فرزند یک ضرب آپدیتها 24 دسامبر، 20 فوریه، 26 فوریه بعد ارسال ایمیل ، 27 مارچ، 30 مارچ، 31 مارچو کلیر 8 آپریل دریافت ویزا22 آپریل Big Grin ورود به آمریکا 6 می
تشکر کنندگان: نیلان

پیام‌های این موضوع
RE: انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015 - توسط masouleh - 2014-08-25 ساعت 15:28
RE:نحوه چک کردن نامه دوم - توسط eastern phoenix - 2015-06-19 ساعت 14:28

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان