کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
سلام به همه دوستان انجمن

باور کنید هر دفعه که وارد انجمن می شم و پست انتظار برای مصاحبه را می خوانم، فقط می بینم که دوستان نوشته اند "نامه دوم کی میاد" و یا "کیس شما چند بود"، و یا "کیس ما مثل شما بود و هنوز نامه دوم برامون نیومده". خود من هم استرس دارم اما با آرامش بهتر کار هایم را انجام می دهم و صبورانه منتظر نامه دوم هستم.

ولی واقعا این زمان انتظار از موقع کارنت شدن کیس تا دریافت نامه دوم چه وضعیه ها، آدم یه حالی داره، انگار که یه مُشت خُرده تو سرش و گیج شده و اصلا برنامه آدم مشخص نیست.

با آرزوی موفقیت در گرفتن ویزا برای همه عزیزان
شماره کیس: **2015AS000000 ، تاریخ رویت قبولی: 2014 ,May 01 ، کنسولگری: آنکارا ، تعداد افراد منظور در کیس: 2 نفر ، ارسال فرمهای سری اول: June 09, 2014 ، کارنت شدن کیس: Aug 12, 2014 ، تاریخ دریافت نامه دوم: Sep 19, 2014، مصاحبه: Nov، دریافت کلیرنس: نیاز نشد، دریافت ویزا: بله (یک ضرب)، ورود به آمریکا: بله، دریافت گرین کارت: بله
تشکر کنندگان: babak12 ، danialلا ، kimfar ، kaamiran ، A_A ، SomeOneX ، milad.nas ، HERMES7 ، shahriar2002 ، jilibiliyaee

پیام‌های این موضوع
RE: انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015 - توسط Rooz - 2014-08-25 ساعت 17:36
RE:نحوه چک کردن نامه دوم - توسط eastern phoenix - 2015-06-19 ساعت 14:28

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان