2014-08-26 ساعت 20:56
(2014-08-25 ساعت 21:11)yami نوشته:دوست عزیز نظرتون مدرک CIW بازار کارش چطوره؟ من این من مدرک رو در ایران گرفتم البته مدرکم بین اللمللی نیست ولی امتحان رو خوب دادم و اگه بخوام به راحتی میتونم مدرک بین اللمللیش رو هم بگیرم.(2014-08-25 ساعت 18:30)lilimohajer2015 نوشته:(2010-10-26 ساعت 20:26)iust_software نوشته: سلام به همه دوستان گلم
من حدود یک ماه و نیم هست اومدم ولایت کفر، جای شما خالی قبل از ورود گفتیم جانمی جان هرشب خانم بازی مشروب، کلاب .... افتادیم....
دوست عزیز منم کامپیوتر خوندم میشه بگید مدرک سیسکو رو در اونجا اقدام کردید یا ایران .راستی الان وضع کارتون چطوره؟
این پست دوستمون خیلی قدیمیه هست و ممکنه جوابی از ایشون نگیرین اگه پیگیر این تاپیک نیستن اما من چون یک مدلهایی دستم تو این کارهاست عرض کنم خدمتتون که اگه کـــــــــــــــــــــــــــــــار بلـــــــــــــــــــــــــــــــــــــد هستید و زبانتون در حد مکالمه بدون مشکل تو روان هست، شک نکنید که بیکار نمی مونید با مدارک سیسکو.
حدالامکان سعی کنید که CCNP بگیرید چون CCNA کمی داره خز میشه، مخصوصا در شهرهای بزرگ. در ایران هم برای آموزشش اقدام کنید ولی امتحان و نگه دارید برای اینجا چون اصلا فکر کنم ایران امتحانش اصل نیست.
اینقدر تاکید میکنم رو کار بلدی چون داشتن مدرک برای شما مصاحبه شغلی ایجاد میکنه و بعد از اون دیگه کار مدرک تمامه! بقیه اش مانده به کار بلدی شما. بعدا هم مشخصا بشه که کار بلد نیستین یا از پسش نیامدید، اینجا مشکلی با اینکه ایکی ثانیه آدم رو اخراج کنن ندارن!
اگه فکر میکنید که ممکنه کار سیسکو سوئیچینگ و روتینگ به زیادی بکشه، روی شاخه های راحتترش فوکوس کنید، مثلا سکیوریتی.
مدارک CompTIA هم اگه Security+ و Linux+ ترجیحا با یکی از Cloud و Storage بگیرید باز کارش خوبه و بعنوان تکنسین عمومی در خیلی شرکتها استخدامتون میکنن. A+ دوزار نمی ارزه و خودتون رو علافش نکنید. بجای Network+ هم بهتره که مدرک CCENT سیسکو رو بگیرید. از مال نتورک پلاس خیلی بهتره و سطحش هم تقریبا برابر.