2014-09-02 ساعت 11:00
(2014-09-02 ساعت 00:28)amirh20 نوشته:(2014-09-01 ساعت 15:27)behdadK نوشته: برای دوستانی که میگویند نامه دوم را دریافت نکرده اند .
الان داشتم فروم Immigration را مطالعه میکردم. این مشکل ظاهرا عمومی است و تعداد زیادی از دوستانی که دیرتر فرم را فرستاده اند فرم را دریافت نکرده اند.
سیمون در جواب یکیشان گفت که احتمالا به دلیل تغییر فرم های DS-260 یک مقدار کارها و پروسه طولانی شده. البته یک احتمال ضعیف هم وجود داره که از اونجایی که امسال به خاطر فرم DS-260 به جای 1 می از 20 می میشد فرم ها را ارسال کرد KCC وقت کمتری برای برنامه ریزی داشته.
به هر حال توصیه سیمون این بود که اگر نگرانید به KCC ایمیل بزنید و ازشان بخواهید چک کنند آیا DS-260 شما در حال پروسس است که احتمالا 1 هفته ای به شما جواب می دهند. اگر هم میخواهید میتوانید صبر کنید تا سری دوم نامه ها که احتمالا با کارنتی های نوامبر احتمالا 2 هفته آینده می آید که احتمالا اسم شما هم در آنها خواهد بود و نوامبر ممکن است به مصاحبه بروید.
البته باز هم تاکید میکنم برای شما جای نگرانی وجود ندارد و فقط جهت آپدیت عرض کردم.
فقط خواهشا اگر میخواهید نامه بزنید متنش را در بخش مربوطه قرار دهید که بقیه هم استفاده کنند.
سلام
ممکنه ادرس فروم رو بگذارید
ممنون
http://forums.immigration.com/threads/fi...17/page-13
فقط اونجا میرید مثل اینجا نیست. اگر بنویسید چرا نامه دوم ما نیومده با چوب میزننتون

ضمنا این پست بالای من رو هم نگاهی بیاندازید. پیگیری کرده اند و بهشون جواب داده اند.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون