2014-09-02 ساعت 18:52
(2014-09-02 ساعت 18:20)behdadK نوشته:(2014-09-02 ساعت 17:46)aghamilad نوشته:قربان اونقدر به من در این فروم همه گفتند بد اخلاق که کم کم دارد باورم میشود. تصمیم گرفتم یک آینه بگذارم بقل دستم، وقتی که پست میزنم مدام داخلش لبخند بزنم بلکم افاقه ای کرد(2014-09-02 ساعت 17:22)salar5452 نوشته:اره والا تازه این اقا مدیر بد اخلاقه هست همش پست های منا پاک میکنه اصلا کاری ب این عجبه نداره(2014-09-02 ساعت 17:20)aghamilad نوشته: امیدوارم بیشتر از 500 تا کارنت کنن ولی خدا کنه حداقل تا 3000 را کارنت کنن که ایشالله من هم کمی کارهام مشخص شهمن كه دلم روشنه بيشتر از 500 تا كارنت مي كنن...
به امید یکضری گرفتن همه بجه های 2015
آقا ميلادراستش بخواي coming soon رو همون اولش ديدم ولي به دعواهاي بالاش كه دقت كردم گفتم اگه اعلام كنم ajab1 روچي كارش كنيم؟؟
البته این عجب 1 یک هم از دوستانه![]()
تا بحال فکر میکردم که بقیه بنده را به بذله گویی و شوخ طبعی قبول دارند ولی احتمالا مجدد می بایست یک آمار گیری کور از اطرافیان انجام بدهم.
در خصوص بحث شما بنده بار اول پاکش کردم و خواهش کردم که این بحث بیمورد را فراموش کنید. همه چیز در پست اول تاپیک کامل توضیح داده شده و بنده سعی کردم تمام و کمال و ساده (بقول همشهریهای آینده مان Dumb Proof) با شواهد و قرائن توضیحش بدهم. هر کس نفهمید خودش مسئول است و البته نفهمیدنش هم فقط استرس اضافه بابت چک کردن دوبار در ماه بولتن به ایشان اضافه میکند و لاغیر. ممکن است زورکی کسی را غسل تعمید کنید اما ... (نمونه ی اسلامی اش مشکل داشت. بالاخره اینجا خانواده نشسته!)
مجدد درخواست میکنم از بحث های بی مورد در این تاپیک کلیه دوستان خودداری کنند. قرار است اینجا حدس بزنیم مثلا کی کارنت می شویم. چرا این ماه 8 ام جدول آمد و ما را غافلگیر کرد یا برای چندمین بار به یک نفر چون خیلی اصرار دارد خودش ببیند یاد بدهیم که برود از جدول ببیند کارنت شده و یا نه. چند وقت یکبار هم من و محمود بیاییم و کمی نق بزنیم که چرا مسائل نامه دوم را اینجا مطرح میکنید و پستهایتان را پاک کنیم. خلاصه میخواهیم بشویم مثل یک خانواده سالم ایرانی که با هم گرم گرفته اند و کمی هم سر هم غر محبت آمیز میزنند. هر کس هم که تشنج ایجاد کند شب باید پستو بخوابد.
سرتان را درد آوردم امیدوارم زودتر کارنت شوید . زودتر مصاحبه بروید و یکضرب بگیرید.( راحت شیم از دستتون بابا! بریم اون لنگه دنیا یه نفسی بکشیم!)
به امید موفقیت شما
با اجازه ادمین گل!