2010-06-05 ساعت 02:04
(2010-06-04 ساعت 15:42)loony نوشته: بچه ها چند مسءله به ذهنم رسید گفتم بگم:
۱- سعی کنید اسپانسر جور کنید . هر کسی که باشه. حتی میتونه فقط گرین کارت داشته باشه ولی باید در آمریکا زندگی کنه من چند نفرو میشناسم که اسپانسرشون اینطوری بود.
۲- بیشتر اسپانسر جنبه حمایت کننده داره و اصلا نیازی نیست خط فقر را چک کنین. من باز کسایی رو میشناسم که با در آمد پایین و بازنشستگی اسپانسر شدن اما همینکه خوش سابقه باشن کافیه.
۳- باز هم میگم من یکی از دوستانم اینجا هم خونه توی نیاوران داشتن و هم خودش و شوهرش کلی پول توی حسابشون و تحصیلات و سن هم اوکی بود اما باز بهشون گفتند اسپانسر! بعد اونها که هیچ کسو توی آمریکا نداشتند رفتند و گشتند و یک نفر را که عشق وطن بود پیدا کردند و اون هم اسپانسرشون شد.
۴- اگر هیچ جوری نمیتونید اسپانسر پیدا کنید اما پول میتونید جور کنید از الان بگذارید توی حساب. یک نفر رو میشناختم که گردش مالی سال قبلشو خواستند تا بهش ویزا دادند یعنی فقط پرینت حساب را قبول نکردند و گفتند گردش حسابو بیار که ببینن چقدر پول توی یکسال توی حسابتون بوده!
۵- حالا که اینقدر خوش شانس بودید مطمءن باشید اگه واقعا الان برای شما واجبه که بهتون ویزا بدن حتما میدن بقیه شو بسپارید دست تقدیر همونطوری که برنده شدید اینم درست میشه به امید حق
loony جان من باهات هم عقیده نیستم. اسپانسر حتما حتما باید از شرایط مالی خوبی برخوردار باشه تا بتونه کسی رو ساپورت کنه و این رو از مالیاتی که داده آفیسر به خوبی متوجه میزان درآمدش میشه و اسپانسری که درآمدش کمه اصلا قبول نمیکنند.من خودم توی سفارت با دختر خانمی برخورد داشتم که افسر بهش گفت اسپانسرت مورد قبول نیست برو و یکی دیگه جور کن.
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.