کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
سلام
و شاید فعلا خداحافظ چون احتمالا دیگر پستی نگذارم من هر چیز را که می دانستم خلاصه وار در اختیار بچه ها گذاشتم اما آخرین توصیه ها
همسر من وقتی بعد از 70 ویزا. گرفت در ویزا تاریخ کلیر شدنش برای 30 روز قبل بودیعنی دقیقا راس 40 روز بااین که هم سربازی سپاه رفته بود هم مدرک دکترا و هم کار دولتی داشت(استاد دانشگاه سراسری) و غریب به 28 سفر خارجی اما عوامل این کلیرنس زود هنگام در سالی که 50 درصد دوستان جا ماندند از نظر من چنین است
1 ما مدارک کاملی ارائه دادیم بدون هیچ نقص مدرک حتی سوپیشینه از کشوری که در آن مدتی زندگی کرده بودیم و برگه تمکن مالی نه کمتر نه بیشتر از آن که لازم بود
2 با دقت لیست سفر های خارجی را نوشتیم و حتی مستند دلایل آنها را ارائه دادیم اگرچه افیسر آن را نگرفت اما با اصرار ما آن را مطالعه کرد و بعد از برگرداندن آن در کامپیوتر چیزی یادداشت کرد
3 در مورد تک تک شغلهایی که داشتیم در فرمها کاملا توضیح دادیم و در طی نوشتن رزومه حتی یک ماه را هم جا نینداختم و زمانی که فرم نه سوالی برایمان ارسال شد آن را سریعا پاسخ دادیم و ارسال کردیم چون قبلا برای آن آمادگی داشتیم و حتی رزومه کاری نیز همراهمان بود
4 توضیح اضافه ای در طی مصاحبه ندادیم و فقط سوالات را جواب دادیم نه بزرگنمایی شغلی نه هیچ چیز دیگر
5 سمت شغلی همسرم در طی سربازی را نوشتیم معلم خوب فقط افیسر پرسید چه چیز تدریس می کرده و کجا سربازی رفته سپاه یا ارتش
6 افیسر علی رغم آنکه به همه می گفت سه تا چهار ماه به ما گفت بعد از یک هفته سایت را چک کنید
این تمام چیزی بود که من از کلیرنس می دانستم و شرمنده دوستان بیشتر از این توضیحی باقی نمانده و سعی کردم جواب تمام دوستانی که در پیام خصوصی سوال میپرسند را خلاصه وار اینجا بدهم
در آخر با آرامش جلو بروید و مطمئن باشید هر چه تقدیر نوشته همان است وبس
حق یارتان و خدانگهدار
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست

پیام‌های این موضوع
RE: انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015 - توسط مامان خانم - 2014-09-08 ساعت 10:53
RE:نحوه چک کردن نامه دوم - توسط eastern phoenix - 2015-06-19 ساعت 14:28

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان