کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
(2014-09-09 ساعت 19:18)babak12 نوشته:  
(2014-09-09 ساعت 18:47)behdadK نوشته:  خوب به سلامتی بنده هم به جمعتون اضافه شدمBig Grin. یه چیزی همین اول بگم؟

آخه چرا نامه دوم من نمیاد؟Wink

مزاح بود. تاپیک بولتن که هر چه میدانستم و هر ابزاری داشتم منتقل کردم. البته یه سری استادها اونجا از قبل از بنده بودن که پیش بینیشون بهتر بود و من از این بابت دیگه نگرانی ندارم.

حالا باید در کنار شما در انتظار باشم تا نامه دوم و بعدش تا روز مصاحبه از امروز 52 تا 82 روز (اگر همه چیز خوب پیش بره) دیگه مصاحبه بنده تمومه.Big Grin

آخ که چقدر این روزها داره زود میگذره. کاشکی زندگی ترمز داشتRolleyes

بهداد جان به جمع همه دوستان منتظر خوش اومدیSmile
اره واقعا کاش ترمز داشت

بهداد جان عزیز خوش آمدی به منتظران راه سفارت، ما که خیلی وقته منتظریم، فکر کنم زیر پام درخت سبز شده و خبر ندارم. هم به شما و هم به همه تبریک می گم. حداقل این ویژگی و داره که دیگه ما تو تاپیک انتظار برای مصاحبه تنها نیستیم و دوستان بهتر و بیشتری به جمعمون ملحق می شن.

پیروز و سربلند باشید
شماره کیس: **2015AS000000 ، تاریخ رویت قبولی: 2014 ,May 01 ، کنسولگری: آنکارا ، تعداد افراد منظور در کیس: 2 نفر ، ارسال فرمهای سری اول: June 09, 2014 ، کارنت شدن کیس: Aug 12, 2014 ، تاریخ دریافت نامه دوم: Sep 19, 2014، مصاحبه: Nov، دریافت کلیرنس: نیاز نشد، دریافت ویزا: بله (یک ضرب)، ورود به آمریکا: بله، دریافت گرین کارت: بله
تشکر کنندگان: babak12 ، behdadK ، goliii

پیام‌های این موضوع
RE: انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015 - توسط Rooz - 2014-09-09 ساعت 20:06
RE:نحوه چک کردن نامه دوم - توسط eastern phoenix - 2015-06-19 ساعت 14:28

کاربران در حال بازدید این موضوع: