(2014-09-10 ساعت 21:20)AliReza.Sh نوشته: درود بر همه دوستان و همراهان عزیز
من همه تاپیک های "برندگان قرعه کشی اقامت دائم آمریکا ۲۰۱۵" و بعضی از تاپیک های سال های گذشته رو تک به تک و خط به خط تا آخرین پست ها خوندم و روزانه هم دنبال میکنم. این سوالی که الان میخوام بپرسم صرفا جهت اطمینان مجدد هست و ناشی از استرس های منطقی ...
نامزد من کیس اصلی هست. با کیس نامبر 2015AS8XXX ، یعنی در بهترین حالت (حدس) اواخر بهار سال آینده وقت مصاحبه مون هست. چون هنوز ازدواج رسمی نکردیم و با توجه به مطالبی که توی این فروم و فروم های خارجی خوندم تصمیم گرفتیم اوایل زمستون امسال که ازدواج کردیم بعد فرم DS-260 رو پر کنیم. خواستم مطمئن بشم این بهترین مسیر و گزینه موجود هست ؟؟ و اینکه روز مصاحبه لازمه چه چیزایی همراهمون باشه در مورد این ازدواج ؟ پرینت مکالمات ؟ ایمیل ؟ عکس هامون ؟ چه چیزایی ؟
و سوال آخر هم اینکه من و نامزدم با هم نسبت فامیلی داریم، این موضوع خللی در کیس مون ایجاد نمیکنه که ؟؟
ممنون از حوصله و وقتی که میذارید ...
سلام دوست عزیز
ازدواج شما مطمئنا مشکلی در روند دریافت ویزا نخواهد داشت
بودن دوستانی که در سنوات گذشته شرایط شما را داشتن که بصورت یکضرب ویزا گرفتن با این حال فقط فقط جهت اطمینان خودتون در روز مصاحبه مدارکی همراه داشته باشید و حتما در این خصوص با kcc مکاتبه کنید و پرینت این مکاتبه را برای روز مصاحبه همراه داشته باشید
فرمها با دقت تمام پر کنید
نگران این موضوع نباشید با توکل به خدا به پیش برید
من پیشاپش به شما تبریک می گم و برای شما ارزوی خوشبختی و گرفتن ویزا یکضرب می کنم
ضمنا دوست گرامی شیرینی یادت نره

2015/Abu Dhabi
کلیر

مقصد: کالیفرنیا
کلیر

مقصد: کالیفرنیا