کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
سلام
همراهان فقط شامل همسر و فرزندان مجرد زیر 21 سال هست ؟ Sad
[/quote]

بله دوست عزیز.

نقل قول:ممنون از پاسخ های کامل شما
فردی که مشخصاتش رو در 31b می نویسیم باید همسر رسمی باشه و هنگام مصاحبه هم حضور داشته باشه؟ همراه با ترجمه عقد نامه؟ کلا چه فرقی با 31aمی کنه غیر از اینکه هنگام ورود به آمریکا همراه من نخواهد بود و چه مدت بعد به من ملحق خواهد شد؟

همه ی افرادی که در این فرم آنها را به عنوان همسر، و فرزندان اعلام می کنید باید هنگام مصاحبه حضور داشته باشند. (همسر هم در این فرم یعنی کسی که مشخصات اون توسط دقتر ثبت و ازدواج ثبت شده باشده، و عقدنامه هم به عنوان سند این ثبت صادر شده باشد. غیر از این، چیز دیگه ای فکر نمی کنم پذیرفته شده باشه برای سفارت)
ترجمه عقدنامه از مدارکی هستش که باید قبل از مصاحبه برای سفارت ارسال کنید. بنابراین صددرصد نیاز هستش. خود عقدنامه رو هم باید همراهتون ببرید موقع مصاحبه.

31آ و 31بی فقط در هنگام ورود با هم تفاوت دارند. اینکه همراه شما باشند، یا بعد از شما. همین.

موفق باشید و پیروز
[/quote]

سلام.من این سوال را یک بار دیگه هم ÷رسیدم.اما کسی جوابمو ندادSad سوالم اینه که در قسمت 29 نوشته all childrenاما دوستان میگن زیر 21 سال را باید نوشت.کدوم درسته؟لطفا راهنمایی کنید
تشکر کنندگان:

پیام‌های این موضوع
تاره وارد - توسط sepeiman - 2010-05-25 ساعت 23:33
RE: بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230 - توسط omid1360 - 2010-06-05 ساعت 21:19
RE: سوالات مطرح شده برندگان 2011 - توسط seravin - 2010-05-24 ساعت 18:26

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان