کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
مشکل سربازی و اجازه خروج از کشور
(2014-09-16 ساعت 22:25)hameddjj نوشته:  
(2014-09-16 ساعت 20:56)bugbear نوشته:  
(2014-09-16 ساعت 16:52)shb308 نوشته:  درود به همگی
من غیبت دارم و نمی تونم برم دانشگاه راهی هست بشه خارج شد؟
هیچ راهی برای حذف غیبت نیست؟
حالا اگه بتونم برم دانشگاه ترم اول نامه خروج میدن؟

سلام
بستگی داره غیبتت چند وقت باشه دفترچه گرفتی و غیبت کردی یا نرفتی دفترچه بگیری مورد اول که راهی براش نیست Sad اگه مورد دوم باشه معمولا زیر دوسال از طریق رهبری ( تو اعیاد اسلامی اعلام میشه ) بخشیده میشن
ولی دانشگاه شرکت کردن که باید دفترچه گرفته باشی و بعدش اگه کنکور قبول بشی معافیت تحصیلی می گیری که خروج از کشور تو این مورد با وثیقه و دلیل و مدرک مستند صادر میشه بطور عادی یک بار خروج و برای یک مقصد
در مورد حذف غیبت هم اگه بتونی مدرکی داشته باشی که تو این مدت نمیتونستی برای خدمت اقدام کنی به کمیسیون پزشکی معرفیت می کنن و اونا هستن که میگن دلیلت موجه بوده یا نه ولی بازم باید دفترچه بگیری که این یعنی اخرش باید خدمت بری

دوست عزیز منظور از کنکور یعنی چی ؟ یعنی طرف نمیتونه بره دانشگاه پیام نور یا علمی کاربردی بدون کنکور ؟ معافیت تحصیلی بگیره ؟

دوست عزیز
تا اونجا که من میدونم قوانین آموزش عالی برای دانشگاه های بدون کنکور و با کنکور یکسان هست و شما برای داشتن مزایایی چون معافیت تحصیلی نباید غیبت داشته باشید ولی بازهم بدلیل اینکه اینجا ایران هست و فوانین در تغییر Sad بهتره به سایت دانشگاهی که مورد نظرت هست بری و مدارک لازم برای ثبت نام رو چک کنی
تا سال قبل که دانشگاه علمی کاربردی تو دفترجه انتخاب رشته نداشتن غیبت / معافیت تخصیلی و مشخص کردن وضعیت خدمت رو خواسته بود
موفق باشیCool
2015AS5XXX
محل گذران عمر شیکاگو Cool
سفرنامه
تشکر کنندگان: hameddjj

پیام‌های این موضوع
RE: مشکل سربازی و اجازه خروج از کشور - توسط saboteurprince - 2014-05-03 ساعت 05:42
RE: مشکل سربازی و اجازه خروج از کشور - توسط saboteurprince - 2014-05-29 ساعت 13:52
RE: مشکل سربازی و اجازه خروج از کشور - توسط شایان واحد - 2014-05-30 ساعت 20:31
RE: مشکل سربازی و اجازه خروج از کشور - توسط bugbear - 2014-09-17 ساعت 07:49

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان