این دوست عزیزی که میگه منطقه خوب هیوستون می خواد همخونه داشته باشه،میشه لطفا تا حدودی بگه تو کدوم منطقه خوب ساکن هست که 565 چوق بدون آب و برق کرایه داره ؟شاید هم مثل همیشه من دارم گرون پرداخت می کنم.کل منطقه شمال وستهایمر به سمت غرب(شروع از گسنر) رو گشتیم و زیر 750 تا پیدا نشد که نشد.البته منظورم از شمال وستهایمر کمی متمایل به برایر فارسته.چون چسبیده به خود وستهایمر سراغ دارم دوستانی رو که ارزون گیر آوردن.دوستان اگه بتونین تجربیات خوب خودتون رو همراه با ذکر منطقه ای که توش ساکن هستین در اختیار بچه ها بزارین خیلی کمک می کنه که دیگرون بتونن استفاده کنن و مجبور نشن کم یا زیاد پرداخت کنن.رقمی که این دوستمون میگه اگه تو منطقه ای خوب باشه واقعا عالیه.
من خودم تو برایر فارست حدفاصل الدریج و دیری اشفورد هستم و بدون برق و آب دارم 810 تا میدم و به تازگی هم تمدید کردم.
خوشحال میشم بقیه هم با ذکر حدودی محل سکونت خودشون اعلام کنن که چه هزینه ای رو دارن پرداخت می کنن بایت کرایه خونه.شاید به درد بقیه بخوره.ما که عجالتا تا 12 ماه دیگه تمدید کردیم.
موفق باشین.
من خودم تو برایر فارست حدفاصل الدریج و دیری اشفورد هستم و بدون برق و آب دارم 810 تا میدم و به تازگی هم تمدید کردم.
خوشحال میشم بقیه هم با ذکر حدودی محل سکونت خودشون اعلام کنن که چه هزینه ای رو دارن پرداخت می کنن بایت کرایه خونه.شاید به درد بقیه بخوره.ما که عجالتا تا 12 ماه دیگه تمدید کردیم.
موفق باشین.