2014-09-18 ساعت 11:57
(2014-09-18 ساعت 08:21)shervin4d نوشته: دوستان اگر مسافر هستید در طی ماه اکتبر چندتا نکته رو فراموش نکنید: 1) تحت هیچ شرایطی دروغ نگید در مصاحبه ولی اکر به ضررتون بود تا حد امکان از حرف اضافه زدن پرهیز کنید 2) از معرفی اسپانسر شدیدا بپرهیزید چون اسپانسر رو چک خواهند کرد و شما رو به سمت کلیرنس بی مورد سوق میده. شما با یک حساب بانکی خوب که میتونید پولش رو یک روزه قرض بگیرید و پس بدید ویزا خواهید گرفت. پس سری رو که درد نمیکنه نبندید. شما برای لاتاری به اسپانسر نیاز ندارید. تاکید میکنم اسپانسر نه!! 3) از دادن اطلاعات اضافه و بی مورد پرهیز کنید. از شما میپرسند میرید آمریکا چکار کنید؟ جوابش یه کلمس زندگی! بیشتر توضیح خواستند میگید کار و تحصیل. همین! 4) پشت در سفارت از کسی اطلاعات نگیرید و الکی استرستون رو بالا نبرید شرایط هرکسی فرق داره. استرس مصاحبه شما رو به چالش میکشه. خودتون باشید و با دل مطمین قدم بگذارید در سفارت 5) تو رو خدا خواهش میکنم ایمیل الکی و بی دلیل به سفارت ها ندید. پروسه مشخصه باید صبور باشید. ایمیل های شما تک تک پرینت میشه بررسی میشه و لای پروندتون قرار میگیره. قطور کردنش جالب نیست و هنینطور وقت کارمندان سفارت و کی سی سی رو الکی میگیره و ممکنه به یه عزیزی سر همین وقت کشی ها ویزا نرسه! 6) اگر سربازی رفتید کلیرنس شاملتون خواهد شد پس بحث اضافه فایده ای نداره سوال شمام در مورد اینکه چقدر باید صبر کنیم با جواب تکراری ابنکه ا. هفته دیگه مرتب سایت رو چک کنید مواجه میشید. پس عجول نباشید برای ورود به آمریکا ازن لاتاری یه جورایی ازمایش صبره. 7) عزیزانی که برنده شدن و قصد ازدواج دارند و میخوان انشالا با همسرشون به مصاحبه مشرف شن بدونن که خیلی حرکت ریسکی دارن انجام میدن. مخصوصا اگر خانم مجرد هستید و تزدواج کنید و آقای همسر سربازی رفته باشند این رو بدونین که ریسک بزرگی کردید. به نظر من مجرد تشریف ببرید و بعد از گرفتن گرین کارد برای همسرتون اقدام کنید. 8) بچه دار شدید. قبلا بچه نداشتید! اول از همه قدم نورسیده مبارک. هیچ مشکلی نیست مدارک تولد و سایر اطلاعات رو کامل ببرید ویزاتون رو خواهید گرفت انشالا. 9) به دلتون صابون بیش از حد نزنید که خیلی لیز بشه مواد غذایی سر میخوره معدتون آسیب میبینه. چلو مرغ رو که دیدید بعد یه صابون مختصر بزنید و بسم الله... 10) تازه وقتی اومدین آمریکا باز 6 ماه هی باید واسه اومدن هر چیزی صبر کنید پس حالا حالاها هی باید صبر کنید. آدمای عجول مثل من پوستشون کندس! شاد باشید و به امید دیدار
مرسی از توضیحات شفاف و کاملتون ... من که جواب چند تا از سوال هامو گرفتم
موفق و شاد باشی دوست عزیز