(2014-09-21 ساعت 12:35)bogey نوشته:(2014-09-21 ساعت 11:20)milad.nas نوشته:(2014-09-21 ساعت 10:22)bogey نوشته: معلوم نیست معیار نامه دوم چی هست واقعا ؟ وضعیت ما رو هم یه کارشناس تحلیل کنه ؟
یادمه روزای تکمیل فرم یه بنده خدایی تو فرم کمک برای تکمیل فرم 260 تحلیل آبکی میداد . الان هم ازش اصلا خبری نیست . دوذ شده رفته هوا
بعضی وقتا آدم به نیت بعضی ها شک میکنه .
واقعا همینطوری هست که میگی ، خوب یادمه میگفتن اصلا تاثیری نداره شما چه زمانی فرمتونو ارسال کنید اما الان !!!!!!!!
12 جون فرستادم .
اینجا با نظر کارشناسی گمراه میکنن آدمو . حرف هیچ بنی بشری هم قبول نکنین بخدا همش فکر اینن که زودتر برن مصاحبه . همین و بس
من امروز 1 شنبه به kcc نامه زدم
یقین داشته باشید کسی با یک نامه زدن ap نمیخوره
قربان اینجا هیچ شخصی سایرین رو مجبور نکرده که روند خاصی رو در پی بگیرن. اگر منظورتان بنده هستم که اولا گفتم که 2-3 نفر زنگ زدن KCC و بهشون جواب دادن و گفتن که کی مصاحبه دارن و یا ماه بعد می افتن و ثانیا گفتم پیشنهاد میدم این هفته را صبر کنید بنده در تمام ارسالهام پیشنهاد میدم و حتما سعی میکنم کلمه پیشنهاد رو در جمله ام بیارم(برخلاف شخص شما). البته لازم به یاداوری است که شما هم با این پستتون به دیگران پیشنهاد دادید که چه بکنند.
ضمنا نه تنها بنده سعی در سریعتر مصاحبه رفتن نداشتم و بنا به مشکلات علاقمند بودم مثل پارسال دسامبر مصاحبه برم و البته متاسفانه زمان مصاحبه من هم فیک س شده و هیچ چیزی تغییرش نمیده. بلکه بعید میدونم نامه دادن و پیگیری از KCC تاثیری در زودتر دریافت کردن نامه دوم داشته باشه.
خواهشا در لحنتون تغییر بوجود بیارید. اینجا هیچ اجباری برای انتقال اطلاعات نیست. ضمنا بنده و سایر دوستان یا هم قطار شماییم و برای اولین بار این روند رو میریم یا یکسال پیش این روند رو پیش رفتیم و هیچ یوزری کارشناس مسائل لاتاری نیست و فقط جمع بندی از تاپیک های سال قبل و بعضا نظر شخصی است. در تصمیماتون به جای مقصر دانستن بقیه سعی کنید بیشتر مطالعه کنید و خودتون مسئولیت کارتون رو قبول کنید. ضمنا امسال اینترنتی شدن فرم به نظر تفاوت فاحشی با پارسال در زمان مصاحبه ایجاد کرده و این اشتباه در تخمین ها طبیعی است، اولیش نیست آخریش هم نخواهد بود.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون