2010-06-06 ساعت 21:47
(2010-06-06 ساعت 18:12)Shahoo52 نوشته:من قصد ناامید کردن دوستان روندارم نمیگم هم که چه تعداد ویزا میگیرن یا نمیگیرن ولی ما هم باید واقع بین باشیم نباید الکی دلخوش کنیم همش یگیم میگیریم میگیریم باید خودمونو برای جواب منفی احتمالی هم آماده کنیم بالاخره اوضاع سیاسی جهانی هم درحال تغییرات کلی هست و در این مورد هم تاثیر خودوشو بجا میزاره(2010-06-06 ساعت 14:56)fidell نوشته: سلام دوستان من پستهای کلیرنسیهای 2008 و2009 رو همه مطالعه کردم اگه به اون صورت باشه خیلی علافیم پارسال موردی بوده که کیس نامبرش چهارپنج ماه بعد از مصاحبه تو سایت اعلام نکردن تا اواخر سپتامبر .بعد خودش پا شده چهار پنج بار رفته سفارت ابوظبی مث بازارننه غلام چک و چونه زده تا بالاخره آخرین روز 30 سپتامبر با اصرار ویزا گرفته . الان تمام اطلاعات ما اززمانیکه نطفه هامون بسته تا حال حاضر قریب به یکساله دراختیار این عموهاس ( kccوسفارت ) یعنی اینا با اینهمه دنگ و فنگ اف بی آی وسیا واین کوفت وزهرمارا نمی تونستند تحقیق کنن که همه چیزو بزارن برای دقیقه نود .چقد باید بریم تو این سایت وامونده ابو ظبی وهی not foundبزنه خدا به هممون صبر بده
صبور باش دوست من بذار نا امید نشیم