2014-09-29 ساعت 07:50
(2014-09-28 ساعت 17:21)َalikh نوشته:هر کیس نامبر بطور متوسط شامل دونفر میشه اونطور که شما گفتید عدد 81000 میشه نفر 160000 تو آفریقا پس کیس نامبرها به ترتیب از عدد 1 تا 81000مرتب نشدن و قطعا یه سری عدد واسه کیس نامبرها وجود خارجی نداره و ربطی هم به شرکت برندگان و رجیستر کردنشون نداره. به نظر من فرآیند لاتاری از نحوه شماره دهی کیس نامبرش گرفته تا کلیرنس یه پروسه ناشناختس که گاهی تحلیل ها درست در میاد گاهی نه(2014-09-28 ساعت 16:35)رضا2015 نوشته: سلام
یه سوال ببینید سیستم لاتاری از زمان ثبت نام یک شماره به شما اختصاص میده و فایل شما رو در کامپیوتر ضبط به عنوان یک شماره درج میکند!
زمان قرعه کشی کامپیوتر شروع به انتخاب اعداد به صورت رندوم میکند و اعدادی را مشخص میکند و این اعداد چون شماره پرونده هستند ،دارنده اون شماره پرونده به عنوان برنده مشخص میشود .
بنظرم مثلا بین اعداد 1 تا 10 ، کامپیوتر اعداد 2و5و3 و6و9 را انتخاب میکند و این شماره ها برنده میشوند.
حالا در زمان اعلام هم همین ها شماره میشوند 2015as2 و 2015as9 و ...
بنظر من شماره کیس هایی که اعلام شده با تعداد افراد همخوانی ندارد! یعنی اگر تا کیس 20000 اعلام شده ممکن است تعداد 15 هزار نفر واقعی وجود داشته باشند .
دلیل من هم سایت ceac هست، چون این سایت شماره ها رو به صورت سری نمیشناسد! البته ممکن است در سری اعلام شده یک نفر پرونده اش را برای بررسی ارسال نکرده!
بخواهم جمع بندی کنم : به نظر من دوستانی که مثلا کیسشون شماره اش 7500 هست فکر نکنن 7500 نفر واقعی هستن! شاید در واقعیت 2 هزار نفر هم نباشه !
کسی اگر نظری داره اعلام کنه!
من فکر نمی کنم کیس نامبر ربطی به شماره در هنگام ثبت نام داشته باشه اگه اینجوری بود باید کیس نامبرهای میلیونی می داشتیم من فکر میکنم پس از برنده شدن به ترتیب برنده شدن تو قرعه کشی از نفر اول شماره یک کیس نامبر به نفر اول و به همین ترتیب یکی یکی کیس نامبر ها افزایش و اختصاص می یابد , فکر می کنم عدم وجود ترتیب کامل کیس نامبرها در سیس عدم شرکت برندگان و رجیستر کردن باشد . ولی برا خودمم سواله چرا برا 2014 مثلا برا آفریقا که حدود 62000 نفر برنده اعلام شد تا کیس نامبره 81000 کارنت شدن حالا تا چند برنده شدن و کارنت نشدن خدا می دونه انو یکی بتونه جواب بده خیلی خوبه