2014-09-29 ساعت 20:11
(2014-09-29 ساعت 00:38)mehrzad1 نوشته: با سلام. خواهرم در سال 2004 درخواست صدور گرين كارت خويشاوندي براي من و برادرم را كرده است. ابتدا اين سئوال برايم مطرح بود كه پروسه گرفتن گرين كارت از اين طريق چند سال طول مي كشد؟ براي همين از چند وكيل معتبر ايراني و آمريكائي اين سئوال را پرسيديم و همگي آنها گفتند كه اين پروسه 10 سال طول مي كشد. ولي تاكنون نزديك به 12 سال است كه طول كشيده و هيچ نشانه اي هم از دادن وقت مصاحبه نيست. زماني هم كه به سايت ويزا بولتن مراجعه مي كنم و متوجه مي شوم كه تا چه اندازه ترتيب و نحوه جواب دادن به اين گونه كيس ها آشفته و نامرتب و مخصوصا در ماه هاي اخير بسيار كند و آهسته انجام مي شود. دچار سر در گمي و بلا تكليفي مي شوم. راستش با تصور اينكه من و خانواده ام در 10 سال آينده براي هميشه به آمريكا مهاجرت خواهيم كرد بنده از گرفتن وام هاي طولاني مدت و تعهد آور و بسياري از فرصت هاي كاري در ايران صرفنظر كردم و ضمنا چون از نظر سني در آستانه ميانسالي هستم برايم بسيار مهم است كه اين پروسه خيلي طول نكشد. ولي متاسفانه با مطالعه سابقه و نحوه جواب دادن به اين گونه كيس ها در سايت ويزا بولتن و با يك محاسبه سرانگشتي متوجه مي شوم كه اگر اداره مهاجرت با همين منوال به اين پرونده ها رسيدگي كند. علاوه بر 12 سالي كه تاكنون منتظر ماندم بايد حداقل 6 سال ديگر هم انتظار بكشم يعني در مجموع 18 سال! و اين موضوع اصلا خوشايند نيست. خواهشمندم در اين خصوص راهنمائي ام كنيد. متشكرم
سلام دوست عزیز من هم مثل شما 13 ساله که منتظریم برای ما fe2002 اقدام شده که هنوز خبری از وقت مصاحبه هم نیست به نظر من حدود 3-4 سال طول میکشه شما باید روی 13-14 سال حساب کنید تا وقت مصاحبه امیدوارم هر چه زودتر کار تمامی مهاجرین انجام شه بخصوص برای شما دوست عزیز