2010-06-07 ساعت 16:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-06-07 ساعت 16:14 توسط omidstar2010.)
(2010-06-07 ساعت 16:00)sarfarash نوشته:1- اگه شانس با من باشه و قبول بشم داخل این نامه که دریافت میکنم چیه ؟ چی باید بعد دریافت ارسال کنم ؟ به کجا ؟(2010-06-07 ساعت 13:27)nasr نوشته: سلام
من تو سایت نپال اسم و فامیل میزنم می گه نامه ای برات نیومده یعنی بی خیال ؟
اصلا باید چطوری نام و نام خانوادگی رو وارد کرد ؟
اون سایت برای ما ایرانیا نیست! برای اهالی محترم نپاله دوست من!
برای من هم که نامه اومده، چک کردم، جواب داد که نام شما در سیستم موجود نیست.
10 تیر ماه به بعد به همون آدرسی که ثبت نام کردی مراجعه کنید و تا زه تا اونوقت هم هنوز باید منتظر نامه باشید.
امیدوار باشید. اگر برنده شده باشید، حتما نامه را دریافت خواهید کرد. اونوقت باید هی بیوفتید دنبال این سوال، و اون مدرک و این قسمت از فرم و ....
به زودی نامه قبولی شما اهالی دوست داشتنی مهاجر سرا هم میاد. کمی صبر!
با یک لبخند شادی هایمان را قسمت کنیم.
(2010-06-07 ساعت 15:59)omidstar2010 نوشته:(2010-06-07 ساعت 15:37)nasr نوشته: لزومی نداره نامه رو دریافت کنی بودن کسانی که نامه دریافت نکردن ودر سایت اسمشون رو دیدن پارسال که تا 20 تیر نامه دریافت کردنممنون از راهنماییتون. من از اصفهان هستم.
از کدوم شهری ؟
ضمنا دو مورد هست که میخوام باهاتون در میون بگذارم.
1- من آدرس رو بصورت انگلیسی نوشتم. مثلا:
Yas Alley - Babaee St - Mir Ave - Esfahan - Iran2- ضمنا من عکسی رو که باید برای ثبت نام ارسال میکردم را به عکاسی رفتم و تهیه کردم ولی گویا عکاس کمی تغییر در اون ایجاد کرده. مثلا بعضی عیب های ظاهری رو برطرف کرده ولی قیافه همونه. سایزش هم 200 کیلو بود و با پسوند جی پی جی. اطلاعات با موفقیت ارسال شد و صفحه نهایی که شامل Confirmation Number و نام و نام خانوادگی و سال تولد بود را دیدم و نوشته بود که این اطلاعات را قبل از بستن صفحه چاپ کنید یا بخاطر بسپارید من فقط کمی نگران اون عکس هستم که یه موقع ایراد نگیرن.
میشه راهنمایی کنید. ممنون دوست عزیز
سلام دوست عزیز از اصفهان،
امیدوارم به زودی نامه قبولی رو دریافت کنید.
البته من سوالی در پست شما ندیدم که بخواهم با توجه به اون راهنمایی کنم! اما برداشت من این است که می پرسید آیا عکس و آدرس من مشکلی نداشته؟ نه! هیچ مشکلی نداشته! البته اگر شماره پلاک رو قید کرده باشید.
موفق باشید
2- غیر از ارسال اول چی باید در مرحله دوم ارسال کنم ؟
3- من اکنون سرباز هستم. میتونم واسه مصاحبه از ایران خارج بشم و برم سوریه و بعد ترکیه. چون فقط پاسپورت زیارتی به ما میدن. (بعدا مشکل ساز نشه برام. چون فقط اجازه سفر زیارتی داشتیم) ؟
یا میتونم تاریخ مصاحبه رو به تاخیر بندازم ؟