2010-06-07 ساعت 18:12
(2010-06-07 ساعت 16:02)adl نوشته:(2010-06-07 ساعت 15:38)sam_hash نوشته: من میگم ali-n زحمت بکشه و یه Tabدیگه به جدول اضافه کنه تحت عنوان پیش بینی آفیسر. درواقع مدت زمانی که موقع مصاحبه برای کلیرنس شما آفیسر تخمین میزنه. چون من از تجربه خودم موقع مصاحبه فکر می کنم که آفیسر همونجا تو کامپیوتر جلوش مواردی رو که درباره شما باید چک بشه انتخاب می کنه و با توجه به همون به شما میگه از کی تا کی منتظر جواب باشین. معمولا هم پیش بینی هاشون خیلی دور از واقعیت نبوده ظاهرا!خدمت شما بگم که افیسر به من گفت 3-6 هفته البته الان 4 ماهه که می گذره و هنوز خبری از کلیر نیست . زمان مصاحبه افیسر داشت با من مصاحبه می کرد دائما داشت نوی کامپیوترش چیزی تایپ می کرد که منجر به استرس داشتم من شد و از استرس دست چپم رو بجای دست راست بالا بردم وقسم می خوردم .
این الان یهو به ذهنم رسید. گفتم شاید یه رفرنس خوب بشه. اگه پیشنهاد چِرتی بود ببخشید!
ولی بعد از خانومم پرسیدم که زاویه دید بهتری نسبت به من داشت وصفحه منیتورش رو میدید گفت که داشت میل باکسش رو چک می کردم
جدول علی اقا که دسش درد نکنه همه چیز رو شفاف کرده و در 80 % موارد می شه حدس زد . که کلیرنس بچه ها چند روز ممکن طول بکشه
در ضمن با کلیر شدن io70 , krost بعد از 7- 8 ماه انتظار دیگه جای نگرانی برای دوستانی که چند خط بالا تر اظهار نامیدی کرده بودن نیست
امیدوار باشید ...........
سلام adl جان. ببین روز مصاحبه آفیسر به ما گفت کار اداری شما یک تا دو ماه طول میکشه، تازه از زمان دریافت فرم 9 سوالی!!! که میشه 3 ژوئن .در صورتیکه همون روز به بقیه بچه ها می گفت 3 تا 6 هفته. فکر کنم اوضاع ما خیلی خراب بوده که این مدت زمان رو گفته! درسته؟ من فقط امیدوارم که کلیرنسم شروع شده باشه