2014-10-01 ساعت 22:34
(2014-10-01 ساعت 21:44)آلیس-1980 نوشته:(2014-10-01 ساعت 21:15)اشکان 3D نوشته:(2014-10-01 ساعت 21:04)milade نوشته: ممنون از پاسختون .
والله من کاردانی اخراجی ام
پس دیپلم رو میزنم هرچند فکر میکنم شانس دیپلم کمتره با توجه به قبولی های سالهای گذشته
به نظرتون الان پر کردن یا فردا یا 10 روز دیگه توفیقی داره ؟ تا الان کسی به این موارد توجه کرده و بررسی شده ؟
بنده روی لاتری 2014 و 2015 برسی کردم باید بگم بله و خیلی هم زیاد شانس رو بالا میبره شک نکن خود سایت هم گفته هرگز ثبت نام رو به هفته ها یا روز های اخر نیندازین و سریع ثبت نام کنید اما نمیگه توی ساعت های اول با برسی و سوال من از برنده های سال های قبل همشون روز اول ثبت نام کردن..به غیر از چند نفره که توی هفته ی اول ثبت نام کرده بودن...
دوست عزیز نه دیپلم شانس رو میاره پایین و نه زمان ثبت نام این فقط یه شانسه.توکل به خدا کن و با انرژی مثبت ثبت نام کن . ما نیمه ی دوم اکتبر ثبت نام کرده بودیم. و خانمی رو می شناسم که سنش 60 به بالا بود و دیپلم هم نداشت با کارت قالی بافی که آفیسر به عنوان سابقه کار ازش قبول کرد ویزا یکضرب گرفت و الان هم ینگه ی دنیاست.فقط به دلیل شلوغی خود سایت گفته ثبت نام رو به هفته های آخر نندازین.
من هنوز هم میگم به اینکه پروسه لاتاری قرعه کشی صرف باشه و کاملا رندم شک دارم
به نظرم حداقل یه سری فاکتورهایی اعمال میشه
مدعي خواست که آيد به تماشاگه راز ______ دست غيب آمد وبر سينه نامحرم زد
ديگران قرعه قسمت همه برعيش زدند _______ دل غمديده ما بود که هم برغم زد
ديگران قرعه قسمت همه برعيش زدند _______ دل غمديده ما بود که هم برغم زد