(2014-10-03 ساعت 00:20)shiva201 نوشته:(2014-10-02 ساعت 20:42)Cheshmberah نوشته: سلام دوستان من عضو جدید هستم که تازه پروندم اپروو شده بلطف خدا، دوستان من خیلی از صحبت های شما استفاده کردم و توی راه مهاجرت راهنمام بودین از همتون متشکرم،
فقط اینجا جای یه چیزی خالیه و اون خاطرات بچه های نامزدی از نوع برنامه ریزیشون برای جشن عروسیه من و نامزدم واقعا نمیدونیم با این شلوغی بیزینس ایشون در آمریکا واینکه نمیتونن کارشونو برای مدت زیاد رها کنن و هم اینکه نمیدونیم ویزا یکضرب میگیریم یا کلیرنس میشیم برای عروسی چیکار کنیم لطفا دوستان قدیمی تر و حتی جدیدتر اگه لطف کنن و تجربشونو بگن ممنون میشم
سلام.
والا منم شرایطی مشابه دارم صبر میکنم اول معلوم بشه کی ویزا بدستم میرسه بعد تصمیم بگیریم چکار میشه کرد. چاره ای نیست.
امیدوارم همه مراحل به خوبی سپری کنید.
سلام.
من هم بعد از 5 ماه اپرو شدم...حالا منتظر کیس نامبر هستم...راجب به ازدواج و جشن گرفتن من خیلی تحقیق کردم و مشورت کردم با خانوادم..آخرش به این نتیجه رسیدیم که فعلا بهتره که با عجله جشن نگیریم چون بعضی دوستان تجربه داشتن که مجبور بودن بیان ایران با تایم خیلی کم و یک جشن به این مهمی رو راه بندازن...خیلیا که کلی دعوا و جرو بحث داشتن واسه این موضوع بعضی ها هم که فشار مالی زیادی رو متحمل شدن...پس چون مهمترین اتفاق توی زندگی آدم هست بهتره که با حوصله باشه مثلا 7-8 ماه بعد از اینکه رفتیم ...البته باز تصمیم با خودتونه ...
دوستان دیگه این روزا تحملش خیلی سخته می خوام زود تمام بشه ..