اگر از نظر مالی مشکلی ندارید توی سفر خودتون رو زیاد اذیت نکنید، خیلی ها 500 هزار دلار هزینه میکنن گرین کارت بگیرن، یعنی شماها 500 هزار دلار از اونا جلوترید. پس اگر واقعا در مضیقه مالی نیستید واسه ی یکی دو میلیون بالا و پایین فکر و وقت خودتونو هدر ندید. هتلی رو بگیرید که توش راحت ترید. و البته منظورم این نیست که برید هتل 5 ستاره بگیرید، هتل 5 ستاره هم هزینه الکی کردنه. یه هتل متوسط رو به بالا برید.
من هتل Best رفتم، دقیقا روبروی خیابان سفارت بود، تا مطب دکتر هم نزدیک 10 دقیقه پیاده روی بود.
اون موقعی که من رفتم تابستون بود و تازه جشنواره تابستونه آنکارا و استانبول بود، یعنی گرون ترین زمان سال، اتاق 2 تخته رو شبی 90 دلار حساب کرد.
البته برای گرفتن ویزا رفتم هتل Best
برای مصاحبه هتل بیوک آرشان رفتم، که فوق العاده هتل (هتل که چه عرض کنم) کثیف و چیپ و بیخودی بود. تنها مزیتش این بود که کلی بار اطرافش بود که شاید برای افراد مجرد جالب باشه.
من هتل Best رفتم، دقیقا روبروی خیابان سفارت بود، تا مطب دکتر هم نزدیک 10 دقیقه پیاده روی بود.
اون موقعی که من رفتم تابستون بود و تازه جشنواره تابستونه آنکارا و استانبول بود، یعنی گرون ترین زمان سال، اتاق 2 تخته رو شبی 90 دلار حساب کرد.
البته برای گرفتن ویزا رفتم هتل Best
برای مصاحبه هتل بیوک آرشان رفتم، که فوق العاده هتل (هتل که چه عرض کنم) کثیف و چیپ و بیخودی بود. تنها مزیتش این بود که کلی بار اطرافش بود که شاید برای افراد مجرد جالب باشه.
2012AS25XXX
سفارت: آنكارا
مصاحبه: 30 اپریل
کلیر : 4 جون
دریافت ویزا: 14 جون
ورود به امریکا: 15 سپتمابر2012-آتلانتا
تاریخ سیتیزنی: 9 اپریل 2018
سفارت: آنكارا
مصاحبه: 30 اپریل
کلیر : 4 جون
دریافت ویزا: 14 جون
ورود به امریکا: 15 سپتمابر2012-آتلانتا