2014-10-06 ساعت 11:16
(2014-10-06 ساعت 02:36)setareye asemoon نوشته: دوستان من واقعا گیج شدم...من با قسمت تحصیلی مشکل دارم...من دیپلم ریاضی دارم پیشدانشگاهی هنر و دو سال در ایران دانشگاه موسیقی که در مقطع کارشناسی بود و من نصفه ولش کردم...و مدرکی ندارم بعد از اون در هند پیشدانشگاهی تجربی گرفتم و الان دانشجوی مدیکال هستم...الان باید فرم چطور پر کنم/
شما باید مدارک اخذ شده رو وارد کنید اینطور که نوشیتید:
1- دیپلم ریاضی
2-پیش دانشگاهی هنر
3-پیش دانشگاهی تجربی
میشه سه مدرک تحصیلی که کفایت میکنه و شغلتون هم میتونید بزنید student و اطلاعات نحصیلی فعلیتون(مدیکال) رو وارد کنید و شاید لازم باشه یه گواهی اشتغال به تحصیلم همراهتون داشته باشید
❶کيس نامبر : 2015AS26## ❷تعداد افراد :1+1 نفر : ازدواج سه ماه بعد از قبولی❸کنسولگری : Abudhabi
❹ارسال فرم : August 30 ❺کارنت: November ❻تاریخ مصاحبه : April 19 ❼دريافت ويزا : يك ضرب + AP(شرکت خصوصی؛ سربازی ارتش، آپدیتها:21و 22 آپریل- 2 و 23 جون- 1 جولای- 2 جولای کلیر تاریخ ورود: 1 اکتبر- سیاتل , سفرنامه
❹ارسال فرم : August 30 ❺کارنت: November ❻تاریخ مصاحبه : April 19 ❼دريافت ويزا : يك ضرب + AP(شرکت خصوصی؛ سربازی ارتش، آپدیتها:21و 22 آپریل- 2 و 23 جون- 1 جولای- 2 جولای کلیر تاریخ ورود: 1 اکتبر- سیاتل , سفرنامه