(2014-10-08 ساعت 21:03)dr_miliman نوشته: برای اینکه خود درخواست کننده اسپانسر باشه که در آمریکا ساکنه نوشتند درامدش 125 درصد فقر باشه.در حالی که مثلا الان 3 ماه فقط کار کرده.ایا با حساب احتمالی درامد در یکسال اینده باید اینو مطرح کرد؟ که یعنی 12 ماهه اینقدر میشه کلش،البته انشالااه.؟
2.در صورتی کمبود درامد از 125 درصد گفته اختلاف این درامد با 125 درصد رو باید 5 برابرش رو assetیا دارایی داشت که هم خود اسمانسر هم فرد مهاجر میتونه داشته باشه. درسته؟
if there is a will,there is a way
چرا از الان دنبال حل کردن این مسئله هستید؟! دوستان 2013 باید بیشتر به فکرش باشند!
در هر حال ...
قضیه ی تمکن مالی که در زمان لاتاری استفاده میکردید در کیس های خانوادگی تقریبا منتفی هست! مگر اینکه اون 5 برابر را که دکتر پدی عزیز گفتند در حساب بانکی پتیشنر در امریکا موجود کنید! در اصل هم در کیس های خانوادگی این خود پتیشنر هست که باید اسپانسر اصلی باشه . در صورتی که پتیشنر در امریکا درآمدی نداشته باشه و یا درآمدش کم باشه باید از یک نفر دیگر به عنوان جوینت اسپانسر کمک بگیره! و در این صورت مجموع درآمد های این دو مد نظر هست! تصمیم گیری با اینکه درآمد پتیشنر و جوینت اسپانسرش چقدر کافی هست معمولا با اداره مالیات هست و در فرم های 1040 و W2 مشخص میشه! اینجاست که اون مسئله 125% و اون اعداد پاشو میگذاره وسط!
خود من همیشه به دوستان توصیه میکنم در این مرحله از یک وکیل کمک بگیرند ، چون کیس ها با هم متفاوته و حتی محل و نحوه زندگی افراد ، هزینه ها ، گردش مالی و نوع شغلی هم که به آن مشغول هستند در این مورد تاثیر گذار هست! چه پتیشنر و چه جوینت اسپانسرش! و حتی اعضای خانوادشون! برای مثال در کیس خود من nvc درخواست کرد که همسر جوینت اسپانسر ما به دلیل اینکه در زمان خرید خونه (n سال پیش) بخشی از درآمدش برای پرداخت اقساط بانکی ملک برداشت شده ، باید فرم جداگانه ای را پر کنه و بفرسته! با وجودی که درآمد جوینت اسپانسر ما به تنهایی کافی بود!
بجامانده از لاتاری 2011
PD : April2, 2012 --F2A-- Visa Issued: September 9, 2014 خانوادگی
ورود به آمریکا 7 نوامبر 2014
لطفا در پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید!
[/url]سیتیزن از 2020[url=http://www.mohajersara.com/post-549951.html#pid549951]
PD : April2, 2012 --F2A-- Visa Issued: September 9, 2014 خانوادگی
ورود به آمریکا 7 نوامبر 2014
لطفا در پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید!
[/url]سیتیزن از 2020[url=http://www.mohajersara.com/post-549951.html#pid549951]