2014-10-18 ساعت 01:57
(2014-10-17 ساعت 14:31)iris نوشته: نه بابا من سوشیالم کجا بود تازه دو روزه وارد خاک آمریکا شدم
بچه ها من امروز رفتم bank of america و حساب باز کردم
و دبیت کارت موقتم داد گفت اصلش ده روز دیگه ، وای حس خوبی دارم به خاطر ویزا کارت
کارت اعتباری هم با 300$ دپوزیت بهم می داد که نگرفتم چون راجع بهش اطلاعاتی ندارم چیه مثل مثلا مستر کارته؟ داستانش را تعریف کنید ببینیم چیه بگیریم نگیریم
انگار یه تخفیف هایی داشت نوشته بود مثلا grocery خرید کنی 2$ تخفیف
البته دو ساعت طول کشید ، هی گفت می شه نمی شه خلاصه چندین بار تماس تلفنی گرفت ویزام را اسکن کرد تایید کردند و ... خلاصه نهایتا حساب را باز کرد
آدرس ایرانمم گرفت
گویا اینا براشون برا ایرانیها تعریف شده یا با پاسپورت آمریکایی یا گرین کارت یا ssn یا گواهینامه رانندگی یو اس یا فرم I94 میشه اکانت باز کرد
برا همین تماس گرفت به مدیریتشون و تاییدیه ویزای منو گرفت
نوشته بود باید ماهیانه 250$ ته حسابت باشه یا اینکه میانگین کارکرد روزانه ات 1500$ باشه اگرنه ماهی 12$ باید به بانک پرداخت کنی
یه همچین چیزی بود
ما هم هنوز سوشال نداریم بنک او امریکا برامون حساب باز نکرد و گفت باید دو تا id داشته باشی اما ولز فارگو بنک پاس ایران رو یک id و ویزای امریگا رو یه id حساب کرد و به خواست خودمون یک حساب دو نفره باز کرد اما اونا اصرار داشتند که دو تا حساب جدا هم باز کنیم که ما فعلا به همین اکتفا کردیم

case number : 2014as000015xx / abu dhabi / interview : 2nd week of december ]
apdates : 12Dec 10Feb 20Apr 28;29may 01;02;03jun / clear : me 02 jun and my husband 17 jun ( after 190 days )
my dear god I ♥ u & thank u
apdates : 12Dec 10Feb 20Apr 28;29may 01;02;03jun / clear : me 02 jun and my husband 17 jun ( after 190 days )
my dear god I ♥ u & thank u