2014-10-21 ساعت 04:29
(2014-03-09 ساعت 01:29)sib 24 نوشته: سلام دوستان.خواستم تجربم رو در اختیارتون بزارم شاید به دردتون خورد.من یکماه مونده به انقضای پاسپورتم بلیط بسمت ایران داشتم وهمه بهم میگفتند اجازه پرواز بهت نمیدن حتی آژانسی که بلیط فروخته بود بهم همین حرف رو زد.شمافکرکنید همش 2 هفته مونده به پروازوقتم نداشتم پست کنم واشنگتن.حداقل 1ماه زمان میبره بایدحضوری میرفتم واشنگتن .زنگ زدم فرودگاه گفتن هیچ مشکلی نیست تاریخ انقضای گرین کارت برامون مهم است.باهمون پاسپورت رفتم ایران مشکلی نبودولی ایران عوض کردم پاسپورت جدید گرفتم.
سلام ممنون از توضیحاتتون,
من گرین کارتم هنوز اعتبار داره ولی پاسپورت ایرانیم اعتبارش تموم شده، همسرا داره میره ایران.
۱- به نظرتون میتونم بدم ببره و برای من پاس جدید بگیر؟ آخه شنیدم پاسپورتهای جدید دیگه تمدید نمیشن و فقط تعویض میشن!
۲- اگر خودم باید حتما حضور داشته باشم برای انگشت نگاری و این مراحل... میتونم هر وقت خواستم برم ایران با پاسپورت منقضی وارد ایران بشم و بعد اونجا تعویض کنم؟ آخه از یکی از دوستان شنیدم که ایرانی میتون حتی با پاسپورت منقضی وارد ایران بشه فقط برای خروج هست که تاریخ اعتبار پاسپورت خیلی اهمیت داره؟!!!
میشه لطفا راهنمایی کنین. خیلی ممنون میشم،
سربلند باشین
شماره کیس: 2012AS00017xxx
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای اول: 4 Aug 2011
تاریخ کارنت شدن کیس: 7 Nov 2011
تاریخ مصاحبه: January 2012
نتیجه مصاحبه: ویزا یکضرب خانم(برنده اصلی) و برگه آبی (من)
تاریخ دریافت کلیرنس: 19 April
تعداد افراد: 2
جمع تقریبی هزینه ها: مقدمات و بلیط و هتل1,645,000 + سفارت و ...1900$
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای اول: 4 Aug 2011
تاریخ کارنت شدن کیس: 7 Nov 2011
تاریخ مصاحبه: January 2012
نتیجه مصاحبه: ویزا یکضرب خانم(برنده اصلی) و برگه آبی (من)
تاریخ دریافت کلیرنس: 19 April
تعداد افراد: 2
جمع تقریبی هزینه ها: مقدمات و بلیط و هتل1,645,000 + سفارت و ...1900$