2014-10-21 ساعت 19:56
(2014-10-21 ساعت 15:28)saboteur نوشته:(2014-10-21 ساعت 14:53)امین 13 نوشته: سلام خدمت دوستان
من یه سوال داشتم لطفا باتجربه ها اگه میدونن جواب بدن
من ویزاما گرفتم و تا دی ماه فرصت دارم که برم اونور و حالا میخام عقد کنم
به نظرتون مشکلی برام پیش میاد تو این قضیه و کلا باید چه کار کنم و ازدوارجم را اعلام کنم ؟
اگه الان عقد کنم وبرم مشکلی برا کیسم پیش نمیاد؟
کدوم بهتره این که عقد کنم و برم و اعلام نکنم یا عقد کنم و اعلام کنم و دوباره اون مراحلا طی کنم برای ویزای مجدد؟
در صورت دوم احتمال دریافت مجدد ویزام چقدره؟
بنظرم بهتره برین آمریکا گرین کارتتون رو بگیرین بعد اقدام به ازدواج کنین
با توجه به اینکه کیس شما برای 2014 هستش ممکنه در صورت ازدواج و اعلام ازدواج فرآیند ویزاتون مجدد آغاز نشه. در هر صورت میگن روزه شک دار نگیرین و فرصتی که شاید یکبار پیش بیاد برای هرکسی را از دست ندین. برین گرین کارت بگیرید بعد ازدواج و اقدام به ویزا از طریق ازدواج بکنین برای همسرتون تا به شما بپیونده
سلام دوست عزیز با اجازه رضا عزیز در تکمیل صحبت های ایشون
کاملا با رضا جان موافقم . شما حتما برو سپس اقدام کن . بنده سال 2013 و 2014 ها را میخوندم . این ریسک را نکنید . شما اگر الان برید سفارت ویزا شما را باطل میکنند وقت مصاحبه برای همسر شما میگذارن سپس حالا مشخص میشه که آیا ویزا میدن یا خیر
البته 1 - 2 نفر از دوستان دیدیم که دل شیر داشتن و رفتن و گرفتن اما من جای شما باشم این ریسک را نمیکنم .
پس شما برید و اینشالا تا 1.5 سال بعد همسر شما به شما ملحق میشن .
خوشبخت بشید
شماره کیس ***6. رویت قبولی 10May. تعداد افراد 2 نفر. سفارت آنکارا . مصاحبه نیمه اول جولای . نتیجه 1 ضرب هر 2 نفر
. مقصد سیاتل
سفرنامه از سیر تا پیاز من

سفرنامه از سیر تا پیاز من