2014-10-24 ساعت 12:10
فکر میکنم باید برید اونجا بزنید.چون ما که رفته بودیم انستیتو پاستور تجریش بهمون گفت 1 ماه قبل از مصاحبه باید تمام واکسنهارو زده باشین و تا یک ماه قبل از مصاحبه هیچ واکسن با ویروس زنده نباید دریافت کرده باشین و هپاتیتم واکسنی هست که ویروس زنده داره.فکر میکنم برید اونجا بزنید و به دکتر اونجا بگید که نوبت 3 واکسنتون هست بهتر باشه.
(2014-10-24 ساعت 12:04)shadi_1364 نوشته: فکر میکنم باید برید اونجا بزنید.چون ما که رفته بودیم انستیتو پاستور تجریش بهمون گفت 1 ماه قبل از مصاحبه باید تمام واکسنهارو زده باشین و تا یک ماه قبل از مصاحبه هیچ واکسن با ویروس زنده نباید دریافت کرده باشین و هپاتیتم واکسنی هست که ویروس زنده داره.فکر میکنم برید اونجا بزنید و به دکتر اونجا بگید که نوبت 3 واکسنتون هست بهتر باشه.
(2014-10-24 ساعت 12:06)babak12 نوشته:اقا جان من چون یه مشکلی دارم و نمیتونم واکسنی که ویروس زنده داره رو دریافت کنم میدونم که هپاتیت جزو واکسن هایی هست که ویروس زنده داره...[URL][/URL](2014-10-24 ساعت 11:55)ashkansoso65 نوشته: سلام دوستانسلام دوست عزیز
ما سری سوم واکسن هپاتیت مان هفت روز قبل از زمان مصاحبه مان هست به نظر شما واکسن همینجا بزنیم یا بریم آنکارا نوش جان کنیم .
اینجا هزینه اش کمتره ولی اگر اینجا واکسنو بزنیم دکتر گیر نمیده که چرا هفت روز قبل از مدیکال واکسن زدید و توی آزمایش ها اختلال به وجود نمیآره؟
ما همه واکسنها را زدیم فقط همین دور سوم هپاتیت مانده
دوستانی که اطلاع دارند کمک کنن
ممنون
همین جا بزنید
هیچ مشکلی هم پیش نمی یاد
هپاتیت ویروس زنده نیست و باعث هیچ اختلالی نمیشه
فقط واکسن mmr با فاصبه 1 ماه به مدیکال رعایت کنید
پس با خیال راحت برید و نوبت سوم بزنید