کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2014-10-24 ساعت 15:11)نیلان نوشته:  
(2014-10-24 ساعت 14:58)babak12 نوشته:  
(2014-10-24 ساعت 12:10)shadi_1364 نوشته:  فکر میکنم باید برید اونجا بزنید.چون ما که رفته بودیم انستیتو پاستور تجریش بهمون گفت 1 ماه قبل از مصاحبه باید تمام واکسنهارو زده باشین و تا یک ماه قبل از مصاحبه هیچ واکسن با ویروس زنده نباید دریافت کرده باشین و هپاتیتم واکسنی هست که ویروس زنده داره.فکر میکنم برید اونجا بزنید و به دکتر اونجا بگید که نوبت 3 واکسنتون هست بهتر باشه.

(2014-10-24 ساعت 12:04)shadi_1364 نوشته:  فکر میکنم باید برید اونجا بزنید.چون ما که رفته بودیم انستیتو پاستور تجریش بهمون گفت 1 ماه قبل از مصاحبه باید تمام واکسنهارو زده باشین و تا یک ماه قبل از مصاحبه هیچ واکسن با ویروس زنده نباید دریافت کرده باشین و هپاتیتم واکسنی هست که ویروس زنده داره.فکر میکنم برید اونجا بزنید و به دکتر اونجا بگید که نوبت 3 واکسنتون هست بهتر باشه.

(2014-10-24 ساعت 12:06)babak12 نوشته:  
(2014-10-24 ساعت 11:55)ashkansoso65 نوشته:  سلام دوستان
ما سری سوم واکسن هپاتیت مان هفت روز قبل از زمان مصاحبه مان هست به نظر شما واکسن همینجا بزنیم یا بریم آنکارا نوش جان کنیم .
اینجا هزینه اش کمتره ولی اگر اینجا واکسنو بزنیم دکتر گیر نمیده که چرا هفت روز قبل از مدیکال واکسن زدید و توی آزمایش ها اختلال به وجود نمیآره؟
ما همه واکسنها را زدیم فقط همین دور سوم هپاتیت مانده
دوستانی که اطلاع دارند کمک کنن
ممنون
سلام دوست عزیز
همین جا بزنید
هیچ مشکلی هم پیش نمی یاد
هپاتیت ویروس زنده نیست و باعث هیچ اختلالی نمیشه
فقط واکسن mmr با فاصبه 1 ماه به مدیکال رعایت کنید
پس با خیال راحت برید و نوبت سوم بزنید
اقا جان من چون یه مشکلی دارم و نمیتونم واکسنی که ویروس زنده داره رو دریافت کنم میدونم که هپاتیت جزو واکسن هایی هست که ویروس زنده داره...[URL][/URL]

سلام
من تا به حال جایی نشنیدم و ندیدم که واکسن هپاتیت ویروس زنده باشه و یا در مدیکال اختلال ایجاد کنه شاید با بیماری شما تداخل داشته باشه طبق گفته دکتر ولی من تا به حال نشندیم که با ازمایش خون تداخل داشته باشه
اگر دقت کرده باشید یکی از ازمایشهای که روز مدیکال از شما میگیرن همین ازمایش هپاتیت اگر مبتلا به این بیماری نباشید جواب منفی است و مقدار مقاومت بدن شما با توجه به تزریق این واکسن نشون میده (تا اونجا که می دونم ویروس کشته شده -واكسنهاي كشته( بخشي از پادگن) : هپاتيت ب )
لطفا اگه میشه منبع اعلام کنید تا ما هم بتونیم استفاده کنیم (حداقل اطلاعات غلط ندیم )
سلام دوستان، من کارم مربوط به واکسن هست، واکسن هپاتیت زنده نیست، در واقع پوشش ویروس هست...مساله ی زنده بودن ویروس، مشکلش این هست که به زبان ساده، وقتی واکسن ویروس زنده دریافت می کنید، ویروس از شما، قابل انتشار به بقیه است، اما اینکه تست آنتی بادی چی نشون می ده بحث جداست....این بحث راجع به تمام واکسن هاست با زدن هر واکسنی حدود ۲ هفته بعد آنتی بادی اون بیماری در بدن بالا می ره یعنی دقیقا آنتی بادی مشابه اون مریضی و حدود ۲ هفته بعد آنتی بادی پایین میاد...بنابراین هر واکسنی چه زنده چه مرده باید حدود یک ماه قبل زده بشه...اما اینکه دکتر مثلا می دونه شما آبله مرغان نگرفتی و واکسن هم نزدی و همون ۲ روز مونده به مصاحبه به شما واکسن می زنه...دیگه تست آنتی بادی به همراه نداره...چون خودش می دونه به شما تازه واکسن زده اما اگه از ایران ۱ هفته قبل از مصاحبه واکسن بزنید و مثلا برید آنکارا و دکتر تیتر آنتی بادی بگیره، می تونه شما رو مریض جلوه بده...امیدوارم ساده گفته باشم
ویکی هپاتیت بی
برنده ی لاتاری ۲۰۱۵- برنده ی اصلی خودم- نفرات کیس ۲ نفر- محل مصاحبه: کوآلالامپور- ویزا دریافت شده. خودم یک ضرب و همسرم پس از زمان کوتاه. last status: LAX ticket bought Big Grin
منتظر سرای ۲۰۱۵ لطفا عضو شوید دوستان گلم
تشکر کنندگان: aghamilad ، ashkansoso65

پیام‌های این موضوع
RE: واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی - توسط شایان واحد - 2014-06-04 ساعت 22:27
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی - توسط sak - 2014-08-19 ساعت 10:22
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی - توسط sak - 2014-08-19 ساعت 16:01
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی - توسط minan - 2014-09-16 ساعت 13:33
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی - توسط minan - 2014-09-16 ساعت 13:58
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی - توسط minan - 2014-09-23 ساعت 13:40
RE: واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی - توسط نیلان - 2014-10-24 ساعت 15:13
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی - توسط sak - 2015-07-15 ساعت 11:33

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان