کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
گاتا جان،
این حرف شما اگر هم درست باشه جز اضافه کردن استرس به بچه های منتظر کارنت شدن فایده دیگه ای نداره. من هم اول مثل شما فکر میکردم که این چک اینترنتی تاثیر زیادی در روند کارنت شدن داشته باشه ولی این طور نیست. برای روشن شدن این موضوع یه فرض منطقی کنید مبنی بر این که بین کیفیت سیستم پستی و اینترنت در هر کشوری رابطه مستقیمی وجود داشته باشه یعنی هر چه که کیفیت و کمیت جابجایی بسته های پستی بالاتر باشه اینترنت بهتری هم در اون کشور موجود باشه و برعکس(که بستگی به میزان پیشرفته بودن اون کشور داره ). بر این اساس کشور ها را میشه به سه دسته تقسیم کرد:
۱. کشورهایی که اینترنت پر سرعت در دسترس برای عموم مردم دارن؛ مثل کشورهای اروپایی و بعضی کشورهای آسیایی مثل کره و ژاپن و بعضی کشورها عربی که در این کشور ها سیستم پستشون هم به همون نسبت قوی و قابل اطمینان هست. پس درصدمتقاضیان از این کشورها که از طریق چک اینترنت اضافه شده باشن نباید خیلی زیاد باشه. چون سالیان قبل هم از طریق سیستم پست قابل اطمینانشو ن نامه ها شان را دریافت میکردن.

۲. کشورهایی که نه اینترنت درست حسابی دارن و نه کامپیوتر و اینترنت آنقدر قابل دسترس هست مثل کشورهای آفریقایی و بعضی کشورهای آسیایی. در این کشورها قاعدتا سیستم پستی درست حسابی هم ندارن. پس سیستم چک کردن اینترنتی مزیتی در این کشورها هم حساب نمیشه.

۳. میماند یه سری کشورهایی که سیستم پست درست حسابی ندارن که همه نامه ها را سالم تحویل بده و طبیعتا سیستم اینترنتی درست حسابی هم ندارن ولی آشنایی به کامپیوتر و اینترنت در سطح قابل قبولی در بین مردم هست مثل ایران که هر طور شده خود مردم با سیستمی که شما بهتر از من میدونید با بدبختی بخوان برن تو سایت و اسمشون را چک کنند. فکر میکنید تعداد این کشورها و درصدی که از این طریق از قبولیشون مطلع میشن چقدر بوده؟ تازه اگر هم مقدارش زیاد باشه یه فاکتور کنترل کننده دیگه هست به نام حد اکثر قبولی ازهر کشوری...از ایران که هیچ وقت به اون سقف حداکثری نرسیده و همیشه به همه ویزا رسیده.

من مطمئن هستم همه کارنت میشن و ویزا میگیرن. با آرزوهای خوب و کارنت شدن همه بچه های مهاجر سرا.

(2010-06-10 ساعت 08:44)گاتا نوشته:  استرس زا اما واقعی..... دوستان عزیزمنتظران کارنت یادتون باشه که لاتاری 2010 با سال های قبل این فرق را داره که شرکت کنندگان میتونستن از طریق اینترنت از قبولی خود مطلع شوند و این به افزایش تعداد کسانی که به مصاحبه میرسند و کاهش بیشتر ویزاهای موجود در روزهای آخر کمک میکند پس اگر خدایی نکرده عدد 27500 را در بولتن ویزای جدید دیدید تعجب نکنید.
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
تشکر کنندگان: bahram_kg ، Ashkan78 ، sam_hash ، اليزا ، sanaz2010 ، majid_229997 ، بنيتا ، kianoush ، Nilmah ، mina_s ، m.amjadi

پیام‌های این موضوع
سوتی! - توسط To USA - 2010-05-28 ساعت 12:33
RE: بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها - توسط Hamid55 - 2010-06-10 ساعت 09:17

کاربران در حال بازدید این موضوع: