کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
سلام دوستان
چون دوستان بیشتر این فروم می آیند اینجا میگم و تاپیک "غیرمرتبط " نبردم چون واقعا دوست دارم به همه دوستان در انتظار مصاحبه آلارم بدم که حواستون باشه مدارکی که برای پروسه لاتاری و مصاحبه لازم دارید و آماده کردید را جای مطمئن و دور از انتظار نگهداری کنید که اگر خدایی نکرده خانه تان مثل خونه من دزد بیاید اونها را نبره و کلی به مشکل و دردسر نیفتید .
خداراشکر من فقط از نظرمالی ضررکردم و از روی خوش شانسی چندوقت پیش این مدارک را از کیف مدارکم جدا کرده بودم که دزدان محترم همون کیف مدارکمو بردند و حداقل خوشحالم مدارک لاتاری ام محفوظ ماند . همیشه فکرمی کنیم این اتفاقات بد برای دیگرانه و برای ما پیش نمی آید ولی حتما ًتوجه کنید و حاشیه امنیت و اطمینان را حفظ کنید. من همینکه دیدم بدتر از این برایم پیش نیومده از خدا ممنونم.
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من

پیام‌های این موضوع
RE: انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015 - توسط ریحانا - 2014-10-27 ساعت 10:05
RE:نحوه چک کردن نامه دوم - توسط eastern phoenix - 2015-06-19 ساعت 14:28

کاربران در حال بازدید این موضوع: