کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2010-06-10 ساعت 02:32)Eskandari نوشته:  
(2010-06-10 ساعت 01:52)new king نوشته:  امروز دارالترجمه به من گفت واسه آمریکا مهر وزارت امور خارجه لازم نیست.بچه‌هایی‌ که رفتن مصاحبه لطفا راهنمایی‌ کنن.

کاری نداشته باش دارالترجمه چی میگه. سعی کن مهر رو حتما بزنی. احتمالا میخواد کار خودشو کم بکنه و اونجا نبره. چون مهر وزارت خارجه اونقدرا خرجی هم نداره که بخواد هزینه شما رو کم کنه.
ببر جای دیگه و اصلا نگو واسه سفارت میخوای...اینم یه راه.
هر دو مهر دادگستری و وزارت خارجه باید باشه. والسلام

سلام دوستان
به نظر من بدون مهر خارجه هم میشه رفت مصاحبه و نباید مشکلی پیش بیاد . چند مورد محدود هم تو سایت هست که بدون مهر خارجه رفتن و سفارت هم ایرادی نگرفته .پس شما هم میتونین اینکارو بکنین

ولی اگر مثلا من بهتون بگم که بدون مهر خارجه 99 % هیچ مشکلی نخواهید داشت و اگر با مهر خارجه باشه 100 % مشکلی نخواهید داشت کدوم رو انتخاب میکنین (البته با 100.000 تومان بیشتر) ؟؟
قضیه همینه که دوستان مهاجرسرایی وقتی میگن حتما با مهر خارجه واسه این میگن که حتی 1% شک هم واسه کار به این مهمی که میتونه سرنوشت آدم رو عوض کنه نزارن چون آفیسری که قراره باهاتون مصاحبه کنه که تو این سایت عضو نیستش تا ازش با اطمینان بپرسین

خب حالا انتخاب با شماست .بسم ا...
موفق باشین
تشکر کنندگان: new king ، sam_hash ، kianoush ، farzad101 ، Eskandari ، Jav3 ، Shahoo52 ، frozen mind

پیام‌های این موضوع
RE: مدارک ارسالی قبل از مصاحبه - توسط aazami - 2010-02-04 ساعت 16:02
RE: ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ... - توسط hamed_gh - 2010-06-10 ساعت 14:17

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان