2014-10-30 ساعت 16:19
(2014-10-30 ساعت 16:14)omid_h نوشته:اقا بهداد ما متاهل هستن(2014-10-30 ساعت 14:51)behdadK نوشته: اولا تاپیک ترجمه این تاپیک نیست
دوما تبلیغ ممنوعه
سوما دوستان چرا اینقدر سختش میکنند؟! دوست دارید خودتون رو آزار بدید؟ بنده چند بار عرض کردم این راهش نیست. یه لیست بگیرید دستتون بنویسید توش شناسنامه 2 تا کارت ملی 2 تا پایان خدمت 1 عدد ..... ببرید انقلاب روبروی دانشگاه تهران. 10 تا دارالترجمه هست یکی یکی برید تو بهشون بگید این مدارک رو میخواید بدون مهر دادگستری و خارجه قیمت چقدر میشه و کی تحویل میدید. من از همین راه عمل کردم و هزینه ترجمه ام که با نرخ رسمی میشد 500 تومن با 240 تومن و تحویل 1 روزه جمع کردم.(2 شناسنامه،2 کارت ملی، سند ازدواج(2 سری)، پایان خدمت، 5 سری دیپلم دانشگاه و دبیرستان، 12 ترم ترجمه ریز نمرات) تازه من 3 تا دارالترجمه رفتم و جمعا 5 دقیقه هم وقتم رو نگرفت اگر بیشتر میگشتم شاید 200 تومن هم پیدا میکردم اما وقتش رو نداشتم. باور کنید اگر مدارک رو فقط میبردم پیش همین دالترجمه ای که الان بهش مدرک رو دادم و ازش رسید میگرفتم 350 تومن کمتر برام حساب نمیکرد. اینها هم کاسبند و وقتی میبینند که باید قیمت پایین بدهند تا مشتری بشید خوب مجبور میشن رقابت کنند.
سلام
عذرخواهی میکنم.2شناسنامه، 2 کارت ملی، 5دیپلم و ... یعنی چی؟
مگر از اینا 2تا ترجمه میخواد؟