(2014-11-06 ساعت 00:49)natanail نوشته: سلام دوستان ، میخواستم بدونم آیا امکان دارد بدون کردیت کارد در آمریکا هتل بگیریم یا خانه ای اجاره کنیم؟ ممنون
بله چند راه برای خرید هرکالای مجازی از کشورهای دیگه وجود داذه که البته در کل یه جورن
شرکتهای تو ایران وجود داره که از طریق اونها میتونید خرید کنی و در ایران پرداخت کنید ، شما اون سایتی رو که میخواید ازش خدمات یا کالا رو بخرید میرید و خدمات و کالاتون رو انتخاب میکنید ، و یه چیزی شبیه خرید با استفاده از فیش بانکی در ایران هستش .مبلغ رو به شرکت میگید و شماره حساب فروشگاه رو همینطور ،و بعد از پرداخت یه شماره پیگیری بهتون میدن که شما باید به سایت همین شماره رو بدید.
خودم تا الان اینکار رو نکردم تو نت گشتم و پیداش کردم که البته بنا به گفته سایت های دیگه سریع ارزون و قابل اعتماد بود ، شما اگه دنبال هتل هستید میتونید از سایت های ایرانی هم این خدمات رو بگیرید که دیگه این مشکل رو نداشته باشید .
اما در خصوص خونه باید بگم بگردید و از الان یه نفر رو که کردیت کارت داره پیدا کنید مخصوصا متاهل ها که خیلی بدردتون میخوره. چون تا جایی که من تو مهاجرسرا رو خوندم بدون کردیت خیلی سخت خونه گیرتون میاد
یه چیزی تو سرمه اساتید ببینید عملیه یا نه
تو سایت یه جایی خوندم که میشه یک نفر که تو بانک حساب کردیت داره مقداری از کردیت خودش به شخص دیگه ای در همون بانک اتتقال بده ، اولا این حرف درست هست ،دوم میشه یه جوری حالا با پول مثلا این کردیت رو خرید؟؟؟
Case No:2015AS2000
Ds260:23may2014
Second update: 15 Aug 2014
Interview:Ankara 20 Oct 2014
کلیرشده در تاریخ 30/January 2015
seattle 13/07/2015
از پاسخ دادن به سوالات شما شدیدا کیف میکنیم
مدارک پستی آنکارا
نرخنامه مترجم رسمی
تمکن مالی بانک ملی
Ds260:23may2014
Second update: 15 Aug 2014