کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
دوستانی که ترکیه تشریف می برن اگر یک مقدار تو اینترنت و سفرنامه ها رو بخونن نیازی به تور نیست چون عملا تور هیچ کاری انجام نمیده و مخصوصا هم تاریخ برگشتمون هم مشخص نیست . در مورد زبان تو ترکیه هم اونایی که ترکی ایران رو بلدند دیگه مشکلی نداران و زبان کزدی رو هم بعضی ها می دونن البته خیلی کم و سایر زبانها هم کلمات مشترک زیاده مثل اتاق - شام - بعضی از رنگ ها و ... در کل گفتم که نگرانی از بابت گفتگو و .. نداشته باشید چون با توریستای زیادی سرو کار دارن این که یکی زبان اونارو ندونه فکر نمی کنن که یارو  از فضا اومده و بیشتر براش وقت میزارن و توضیح می دن آخه یه بار یه یارو خارجی تهران تو هتل داشت با رسپشن حرف می زد رسپشنه یه بار توضیح داد به فارسی بعد یارو نفهمید با عصبانیت گفت که اینم که نمی فهمه فکر می کرد مشکل مسافر هست دگه نمی دونست مشکل خودشه . چون باید انگلیسی می دونست حالا که نمی دونه با مهربانی و ایما و اشاره بهش توضیح بده . اگر هم با من همسفر شدین که دیگه یک مترجم در کنار شماست . البته من تا حالا انکارا نرفتم و اولین بار خواهد بود .
تشکر کنندگان: reza.aa ، R-AL ، rbrb-2015

پیام‌های این موضوع
RE: سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - توسط amrikale - 2014-11-10 ساعت 11:17

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان