(2010-06-11 ساعت 02:38)matinam نوشته: سلام به همه دوستان
1 - من مي خواهم برم به هوستون تگزاس
2 - با همسر و بچه 3 ساله
3 - براي اولين بار وارد آمريكا ميشم
4 - برنده لاتاري هستم
5 - بليط يكطرفه مي خواهم بگيرم
6 - اواخر شهريور يا اوائل مهر
تمام 21 صفحه اين تاپيك رو خوندم ولي نتونستم به جمع بندي برسم اگر پيشنهادي داريد خوشحال مي شوم
دوست عزیز matinam سلام
پروازهایی که با یکبار تعویض هواپیما یا همون 1 استوپ از فرودگاه امام خمینی به مقصد فرودگاه جورج بوش هوستون از 6 خط هوایی انجام میگیره که شما میتونید از طریق سایت هر یک از اون خطوط هوایی البته اگر قابلیت رزرو داشته باشند اقدام به رزرو بلیطتون کنید،من اطلاع دقیق ندارم که کدومشون رزرواسیون دارند،البته شاید نیاز به ویزای ترانزیت هم داشته باشید(دوستان بزرگوار یاری کنند مخصوصا آقا اشکان)
1-امارات 2-قطر ایر ویوز 3-ایر کانادا 4- لوفتانزا 5- بی ام آی 6- کی ال ام
بسته به هزینه ای که میخوایید کنید و با توجه به اینکه همراهتون بچه هم دارید و اذیت نشه باید زمان پرواز هم کوتاه باشه و توقفتون در فرودگاه هم کوتاه
1-امارات 5 صبح از تهران پرواز داره به دبی با 1:30 زمان پرواز ، از دبی هم 9 صبح پرواز داره به هوستون با 7:20 که 2854$
2-هواپیمایی قطر 2 تا پرواز از تهران به دوحه داره یکی 6 صبح و یکی 22:25 شب ، برای هوستون هم 9 صبح پرواز داره که ساعت 17 میرسه با حدود 2653 USD
3-لوفتانزا 3 صبح از تهران پرواز میکنه و ساعت 10:45 و 13:50 هم به هوستون پرواز میکنه با حدود 3094 USD
4-بی ام آی 6:55 از تهران پرواز میکنه و 11:40 از لندن با حدود 3548$
5-کی ال ام هم 2:45 از تهران و 10:40 از آمستردام با حدود USD 4347
6-کانادا از طریق بی ام آی و ایر کانتیننتال پرواز داره که هزینه هر نفر حدود 3300 $ میشه!!!!!
البته یک گزینه ی دیگر هم هست اونم به خاطر ارادت زیاد اینجانب به خطوط هوایی آلیتالیا است (قربونش بشم!!!!!) از تهران 5:20 میرین رم ، 9:55 از رم با پرواز خطوط دلتا (که بازم قربونش بشم!!!!) میرین به فرودگاه جی اف کی! اونجا هم با یک پرواز داخلی میرین هوستون البته 8 شب هست و شما میتونید 3 الی 4 ساعت در شهر گشت بزنید . در حدود 2357 یورو میشه که کمتر از 3 میلیون خودمونه!
همین
ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش