2014-11-13 ساعت 21:50
(2014-11-13 ساعت 19:21)reza.aa نوشته:در مورد آوردن وسایل و خوراکی از ایران باید به یه نکته توجه کرد و او اینه که ما که از ایران میام اینجا مجبوریم درآمد ریالمون رو بصورت دلار خرج کنیم، پس تا جاییکه امکان داره باید وسایل مهم و سبک خودمون رو بیاریم. در مورد وسایل برقی که تکلیف روشنه چون هیچ چیز نباید آورد چون برقشون بهم نمیخوره و خرید دستگاههای مبدل هم هزینه و زحمت استفاده زیادی داره. در مورد وسایل الکترونیک و دیجیتال اگر کم وزن هستن باید آورد، وسایل خونه هم بهتره هرچی دارید همونجا بفروشید چون اونجا میشه بهتر فروخت و اینجا میشه نو یا دست دومشو بهتر خرید. این برای تا وقتیکه سرکار نرفتید، وقتی هم که سرکار رفتید دیگه میشه بهترین وسایل رو با بهترین کیفیت و عالی ترین گارانتی اینجا بخرید و حالشو ببرید در مورد دوستان مث من شکمو اینجا انواع خوراکی با بهترین کیفیت و قیمت موجوده، میمونه یه سری خوراکی لذیذ ایرانی که اونهم تو فروشگاههای ایرانی که اینجا هست میتونید تهیه کنید و فقط یه کم بحث ریال و دلار هست که یا باید از لذت خوردن گذشت یا زحمت دلار خرج کردن چشم پوشی کرد(2014-11-13 ساعت 09:51)قصه گو نوشته: مغازه هاي ايراني پلوپز پارس خزر دارند!! ولي قيمت نكردم.همه چي هست به خدا، همون پول باري كه ميديد، بياين اينجا يه زندگي نو رو شروع كنيد، از پوشاك و خوراك گرفته تا حتي ماشين ، بعد از مدت كوتاهي دستتون مياد كه بهترين جنس ها رو با كمترين قيمت از كجا تهيه كنيد. و حتي كرايه ي مسكن.باور كنيد قيمتها با ايران چندان تفاوتي نداره.
منم با شما موافقم ،اینکه کلی وسیله رو بخوایم از ایران کول کنیم و بیاریم به نظرم مثل پر کردن باک ماشین با بنزین وقتی بنزین میخواد گرون بشه .
بلاخره تموم میشه و باید با شرایط جدید خودمون رو هماهنگ کنیم ، بله یه چیزای هست تو آمریکا واقعا قیمتش با ایران متفاوته و جا گیر هم نیست همینطور خیلی مهم و اساسیه ،یه دوست عزیز میگفت تو آمریکا یک دلار هم یک دلاره و ارزش داره .
مثلا من حتما کابل یو اس بی و کابل های ارتباطی واسه دستگاه های دیجیتال همرااه خودم میرام چون تو آمازون قیمت کردم و واقعا گرونه و جز واجبات زندگی من حساب میشه . و بعضی دوستان واسه گوشی موبایل میگن آمریکا ای فون ۲۰۰ دلاره که واقعا اشتباه هست و گوشی خودشون رو تو ایران یا میفرروشن یا هدیه میدن.
به نظر من میشه بدون زعفرون تو آمریکا زندگی کرد ولی همون صد دلاری که از ایران زعفرون میخریم تو آمریکا میتونه بیشتر به کار بیاد ،
البته مرفحین بی درد عزیز زعفرون بیارید شاید اومدیم مهمونی خونتون

2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد