(2014-11-18 ساعت 10:55)rahbar نوشته: لطفا اینقدر خوش باورانه نگاه نکنید... اینوری نه تنها خبری هم نیست...بلکه مهاجرت میتونه باعث بروز مشکلات زیادی بشه...
تاثیر تبلیغات را دستکم نگیرید... زرق و برق الکیه ..دوران دهه 70 تمام شده... اینجای امروزی همون شهربازیه که پینوکیو رفته بود....
درسته از ما بهترینها تو کشورمون با مشکلات اقتصادی و... کمرملت را خرد کردند...دغدغه های وطن را قبول دارم ولی نباید چهره کشورمون را سیاهتر از واقعیت نشدن بدیم...
اینجا هم سیستم کپیتالیستی مثل سیاهچاله ایست که تمام دارائی ملت را ظالمانه میبلعه.... چه بسیارند که با این داستانهای مهاجرت شیرازه زندگی و سلامت جسم و روحشون از بین رفته... مواظب سلامتی خودتون باشید و اینقدر زندگی را برای خودتون سخت نکنید...من که از دیدن هرروزه چهره زشت فقروبدبختی تواین سر دنیا حالم بده....
بخدا دو روزه زندگی ارزش اینهمه مشقت را نداره...کسانی که هم اینجان کوتاهی نکردند بگید ناموفق ماندند... پشتکار وزبان..تحصیلات دانشگاهی...سابقه کار...ولی مشکلات دومینووار ادامه داره...
من که به همه دوستان و فامیلام توصیه میکنم تو تصمیمشون تجدید نظر کنند.... قدر زندگی را بدونین و حرص الکی نزنید ه اینجا از همون حداقلها هم محروم میشید...
اینطور که از صحبتهای شما مشخصه الان در امریکا زندگی میکنید و اصلا از شرایط موجود رضایت ندارید!!!
خوب شما که اینقدر مشکل دارید چرا به وطن گل و بلبل خودمان برنمیگردید؟!؟!؟! چرا برنمیگردید تا حداقل هایی که میگید رو داشته باشید؟!؟!؟ چرا خودتون رو از این حداقل ها محروم میکنید ؟!؟!؟
دوست عزیز مشکلاتی که مطرح کردید همه جای دنیا وجود داره به خصوص بسیار حادتر در کشور خودمون .اعتیاد ، فقر ، بیکاری ، دزدی ، بی فرهنگی ، فحشا و .... در ایران بیداد میکنه نیازی نمیبینم بیشتر بگم. کپیتالیسم هم که فرمودین فعلا نظام اقتصادی در ایران هم چیزی جز این نیست اگر منظورتون در مورد چیزی هم که به عنوان بلعیدن ظالمانه دارایی ملت اسم بردید مالیات ها باشه!!
خدمتتون عرض کنم در ایران هم مالیات وجود داره ولی با این تفاوت که در ایران مالیات جهت بهبود زندگی مردم صرف نمیشه و معلوم نیست به کجاها میره!!
یا احتمالا خیلی وقته از ایران خارج شدین یا چماتون رو به واقعیت بستین
کسی به دنبال زرق و برق و تبلیغات کشور خودش رو ترک نمیکنه ، همه به امید داشتن زندگی متعادل به این فکر میافتن.
به شخصه نه دنبال زندگی رویایی خارج از ایران هستم نه به خانه و ماشین های چند میلیون دلاری فکر میکنم فقط دنبال آرامش هستم و شرایطی که بتونم با "تلاش" و "پشتکار" زندگی متعادلی برای خودم فراهم کنم.
در انتها از شما دعوت میکنم در این سالهای "طلایی و اوج شکوفایی" کشورمون سفری هم به ایران داشته باشید تا هم حداقلهایی که گفتید رو در ایران بررسی کنید و همونطور که اونجا از دیدن فقر و بدبختی حالتون به هم میخوره اینجا از دیدن مواردی که حتی فکرش رو هم نمیتونید بکنید گاهی از ایرانی بودنتون احساس شرم کنید.
سربلند و پیروز باشید
خدایا تو که برایمان انتخاب واحد کردی ،لااقل سیستم حذف و اضافه ای میگذاشتی ،من نیاز دارم چند واحد را حذف کنم.