کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
سلام به همه دوستان منتظر مثل خودم
همين الان با kcc حرف زدم بالاخره گوش شيطون كر پروسس پرونده منو كه اواسط آگوست فرستادم شروع كردن اما معلوم نيست كى تموم شه كه بتونن حدود تاريخ مصاحبه رو بهم بگن گفتم چرا اينقدر طول كشيد خيلى استرس دارم نگرانم اگه AP بهم بخوره تا جوابش بياد ويزا تموم شه گفتن نه امسال اونقدر طول نميكشه و بسته به رشته و كار از تاريخ ارسال مدارك حداقل سه ماه ميكشه تا پروسس تموم شه.
جالب بود خيلى واسم وقت گذاشت و حدود ٨-٧ دقيقه با آرامش با من حرف زد درسته هنوز بلاتكليفم ولى حداقل يك كم از استرسم كمتر شد
بنابراين دوستانى كه حدود زمان من مدارك دادن خوشحال باشن بالاخره پروسس پرونده هاى ما هم شروع شد
به اميد خبرهاى خوب واسه همه شما دوستان خوبم
اميدوارم اين توضيح كمكى كرده باشه
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود

پیام‌های این موضوع
RE: انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015 - توسط laleht - 2014-11-18 ساعت 18:55
RE:نحوه چک کردن نامه دوم - توسط eastern phoenix - 2015-06-19 ساعت 14:28

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان