2014-11-21 ساعت 23:02
سلام. منم بالاخره ویزامو گرفتم. میخواستم از امین عزیز و امجد عزیز و همه دوستانی که اینجا با راهنماییهاشون کمکم کردن تشکر کنم. انشاله سر فرصت یک سفرنامه مینویسم. فقط چندتا تجربه:
1- از زمان مصاحبه تا گرفتن ویزا 3روز کاری طول کشید . البته افرادی بودن که 2 روزه هم ویزا گرفتن
2-ترجمه مدارک نیازی به مهر امور خارجه نداره
3- افرادی که برای دومین بار مدیکال میرن کارت زرد پاستور مجدد بگیرن
4- کارت زرد از مرکز بهداشت یا هلال احمر هر شهری که تهیه بشه مورد قبول دکتر هست پس دوستانی که مثل من شهرستان زندگی میکنن پول بی خودی به پاستور ندید. من از مرکز بهداشت محل زندگیم کارت زرد گرفتم رایگان
5- از تاریخ اعتبار مدارک شناسایی خود قبل سفر مطمئن شوید. پاسپورت و کارت ملی
6- ورود کیف و موبایل به سفارت ممنوع است
7- همتون دیر یا زود کلیر میشین. اما اگر بیشتر از یکسال طول کشید گرفتن وکیل جهت زدن نامه به سفارت میتونه راه حل خوبی باشه.
ممنون
1- از زمان مصاحبه تا گرفتن ویزا 3روز کاری طول کشید . البته افرادی بودن که 2 روزه هم ویزا گرفتن
2-ترجمه مدارک نیازی به مهر امور خارجه نداره
3- افرادی که برای دومین بار مدیکال میرن کارت زرد پاستور مجدد بگیرن
4- کارت زرد از مرکز بهداشت یا هلال احمر هر شهری که تهیه بشه مورد قبول دکتر هست پس دوستانی که مثل من شهرستان زندگی میکنن پول بی خودی به پاستور ندید. من از مرکز بهداشت محل زندگیم کارت زرد گرفتم رایگان
5- از تاریخ اعتبار مدارک شناسایی خود قبل سفر مطمئن شوید. پاسپورت و کارت ملی
6- ورود کیف و موبایل به سفارت ممنوع است
7- همتون دیر یا زود کلیر میشین. اما اگر بیشتر از یکسال طول کشید گرفتن وکیل جهت زدن نامه به سفارت میتونه راه حل خوبی باشه.
ممنون