2014-11-22 ساعت 15:26
(2014-11-21 ساعت 23:45)farrokh1675 نوشته:میگن حرف راست جواب نداره. به این میگن یه جواب کامل و متقن و با حساب و کتاب در کل همه چی تموم. ممنون دوست من . هر چند باید منتظر موند تا در عمل چی از آب در میاد. مچکرم.(2014-11-21 ساعت 17:44)mfte.teacher نوشته: خوبی به سلامتی فردا هم اول آذره فک کنم یواش یواش وقتش باشه که خودمون رو واسه پیش بینی کارنتی های این ماه آماده کنیم. بیاین اول از تعداد کارنتی های این ماه حرف بزنیم که واقعا دیگه حدس زدنش سخت شده. بعدا در مورد کیس نامبر هر کدوم از بچه ها صحبت کنیم.باسلام من فکر میکنم برای ماه فوریه در تاریخ ۸یا۹دسامبر تا ۴۰۰۰ اعلام میشود اگر به اعدادی که قبلا اعلام شده توجه کنیم برای نوامبر ۴۵۰نفر (منظور کیس است ) -برای دسامبر۲۵۰نفر-برای ژانویه۵۰نفر که روی هم میشود۷۵۰نفر (کیس)۳۲۵۰+۷۵۰=۴۰۰۰ وبرای ماه های بعد سرعت بیشتری میگیرد و۲۰۰۰ویا۳۰۰۰تا اعلام میکنندچون کیس های آسیا حدود ۲۰۰۰۰۰است اگر بخواهند تعداد کمی اعلام کنند با توجه به اینکه حدود ۶ماه بعد از فوریه وقت هست آنگاه هم برای مصاحبه وقت کم میآورند و هم برای بررسی کلیر شده ها مگر آنکه برنامه دیگری داشته باشند آمریکایی ها بابرنامه کار میکنند و همین طور نیست که بدون حساب و کتاب کار بزرگی مانند گرین کارت را انجام دهند چون تجربه دارم این را میگویم تا حالا سه بار مصاحبه شده ام هر سه بار کلیر خورده ام ولی درست به موقع ویزاهایم صادر شده اند وهر سه بار وارد خاک آمریکا شده ام (البته ویزای توریستی) دوستان صبر و حوصله داشته باشید همه مصاحبه میشوند همگی هم ویزا میگیرند مگراشکالی در پرونده شان داشته باشند با آرزوی زندگی شاد برای همگی
من فک می کنم این ماه 200 تا نهایتا کارنت می کنن و بازم به کیس نامبر من نمی رسه ( من می دونستم) اما واسه مارچ دیگه نوبتم میشه و دو هفته ای نامه دومم هم میاد. نطر شما چیه بچه ها؟
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.