2014-11-25 ساعت 00:50
(2014-10-24 ساعت 15:15)hoorshid نوشته:(2014-10-24 ساعت 15:05)aghamilad نوشته:وقتتون رو از همين جا بگيرين خيلي راحت تر هستين من خودم وقت نگرفتم و اونا گفتن شنبه يكشنبه نيستش دكتر البته الان يادم اود توي تعطيلات عيد قربان اونا بود.(2014-10-24 ساعت 14:56)hoorshid نوشته:ممنون دوست عزیز بله همون خانم و اقا را میگم(2014-10-24 ساعت 14:44)aghamilad نوشته: دوستان با تجربه میشه دقیق بگید دکتر اونگان انکارا شنبه ها هم هست؟ و جواب مدیکال یه روزه حاضر میشه؟
من هفته پيش اونجا بودم و پيش اون زن و شوهري كه دكترن وقت داشتم بله شنبه يكشنبه ها تعطيلن و دوشنبه وقت معاينم بود سه شنبه ساعت 3 جوابم حاضر بود. در ضمن به ساعتي كه بهتون وقت ميدن توجه نكنين چون شلوغه سعي كنين 7.30 اونجا باشين چون 8 دكتر مياد البنه اگر اون خانم و آقا باشن دكترتون رويه همينه من فاميليشونو يادم نيست.
من دوشنبه مصاحبه دارم و میخوام پنجشنبه صبح برم ترکیه و واسه ظهر مطب دکتر باشم و کمی نگرانم که شاید جمعه جوابم اماده نشه . من توی سایتش دیدم که شنبه ها هم وقت دکتر میده.
(2014-10-24 ساعت 14:56)hoorshid نوشته:ممنون دوست عزیز بله همون خانم و اقا را میگم(2014-10-24 ساعت 14:44)aghamilad نوشته: دوستان با تجربه میشه دقیق بگید دکتر اونگان انکارا شنبه ها هم هست؟ و جواب مدیکال یه روزه حاضر میشه؟
من هفته پيش اونجا بودم و پيش اون زن و شوهري كه دكترن وقت داشتم بله شنبه يكشنبه ها تعطيلن و دوشنبه وقت معاينم بود سه شنبه ساعت 3 جوابم حاضر بود. در ضمن به ساعتي كه بهتون وقت ميدن توجه نكنين چون شلوغه سعي كنين 7.30 اونجا باشين چون 8 دكتر مياد البنه اگر اون خانم و آقا باشن دكترتون رويه همينه من فاميليشونو يادم نيست.
من دوشنبه مصاحبه دارم و میخوام پنجشنبه صبح برم ترکیه و واسه ظهر مطب دکتر باشم و کمی نگرانم که شاید جمعه جوابم اماده نشه . من توی سایتش دیدم که شنبه ها هم وقت دکتر میده.
من پیشنهاد میکنم یک روز زودتر برید چهار شنبه برید آنکارا بهتره استرسش کمتره و برا اتفاقات پیش بینی نشده یک روز فرصت دارید اگه همه چیز هم عادی بود ضرر نکردید
کیس نامبر **35 - دیدن قبولی 1می - پر کردن فرم 23می -سفارت آنکارا -تعداد یک نفر-کارنتی 9دسامبر-
نامه دوم 12دسامبر - مصاحبه 10 فوریه (یکضرب گرفتم)-گرفتن پاسپورت باویزا 13فوریه-پرواز 14فوریه از آنکارا به USAـوارد شدن به خاک آمریکا 15فوریه
نامه دوم 12دسامبر - مصاحبه 10 فوریه (یکضرب گرفتم)-گرفتن پاسپورت باویزا 13فوریه-پرواز 14فوریه از آنکارا به USAـوارد شدن به خاک آمریکا 15فوریه