2014-11-25 ساعت 13:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-11-25 ساعت 18:26 توسط Farnood1234.)
دوست عزيز shabah51
ممنونم از پاسختون. خيلي شوك شدم وقتي گفتيد بعد يكسال هنوز اپروو نشديد. من فكر ميكردم بعد سه ماه مدارك ما در uscis بررسي ميشه و نتيجه به nvc اپروو ميشه.
منظور از اپروو شدن مدارك همينه ديگه درسته ؟
تصور من اين بود كه در اين مرحله حدود سه ماه انتظار داريم و وقتي مدارك بعد از سه ماه به nvc اپروو ميشه مرحله طولاني انتظار ما شروع ميشه كه همون مرحله كارنت شدن بر اساس تازيج pd در بولتين ويزاست.
ميتونم بپرسم كه چرا پروسه شما هنوز بعد يكسال اپروو نشده ؟ من خيلي نگران شدم. چون واقعاً ناراحت بچه هام هستم. اونها الان امريكا هستند و چون پدرشون اونجا مشغول به كار شده همانجا ماندند.
اگر فقط مرحله بررسي و ارسال مدارك از uscis به nvc بخواد يكسال طول بكشه من دق ميكنم.
ممنونم از پاسختون. خيلي شوك شدم وقتي گفتيد بعد يكسال هنوز اپروو نشديد. من فكر ميكردم بعد سه ماه مدارك ما در uscis بررسي ميشه و نتيجه به nvc اپروو ميشه.
منظور از اپروو شدن مدارك همينه ديگه درسته ؟
تصور من اين بود كه در اين مرحله حدود سه ماه انتظار داريم و وقتي مدارك بعد از سه ماه به nvc اپروو ميشه مرحله طولاني انتظار ما شروع ميشه كه همون مرحله كارنت شدن بر اساس تازيج pd در بولتين ويزاست.
ميتونم بپرسم كه چرا پروسه شما هنوز بعد يكسال اپروو نشده ؟ من خيلي نگران شدم. چون واقعاً ناراحت بچه هام هستم. اونها الان امريكا هستند و چون پدرشون اونجا مشغول به كار شده همانجا ماندند.
اگر فقط مرحله بررسي و ارسال مدارك از uscis به nvc بخواد يكسال طول بكشه من دق ميكنم.
جامانده از لاتاري ٢٠١٤- F2A- تاريخ PD: 3 nov 2014 - انتقال پرونده بدون اقدام ازمركز ورمونت به مركز كاليفرنيا در ٢٦ آگوست - دريافت پرونده در مركز كاليفرنيا ٨ سپتامبر - تاريخ اپروو ٢٨ سپتامبر -مصاحبه آنكارا- كامپليت فرم ٢٦٠ در تاريخ ٢٩ نوامبر ٢٠١٥ - دريافت ايميل كامپليت ١٧ دسامبر٢٠١٥- مصاحبه 7jun 2016-مجدد كليرنس -
23 sep دوخطي -
11oct o
١٣ اكتبر ٢٠١٦ دريافت نامه كلير
٢٠ اكتبر ايشود
23 sep دوخطي -
11oct o
١٣ اكتبر ٢٠١٦ دريافت نامه كلير
٢٠ اكتبر ايشود