2014-12-05 ساعت 04:14
و باز هم من اومدم ولی اینبار خیلی دست پری براتون ندارم ماشالا تعداد وگاس نشینان هر روز داره زیاد میشه و همه هم به نوعی یه تجربه خوب و با دوستان به اشتراک میزارن .خواستم فقط بهتون بگم تروخدا بیخیال حساب کتاب ماهیانه بشید همه این حساب کتاب ها و اینکه کجا برم و چی بخرم و چه نکنم درست میشه به شرطی که زبانتون رو تقویت کنید وقتی کسی وارد کشور به این بزرگی میشه و نمیتونه درحد نیاز های اولیه خودش صحبت کنه خیلی بهش سخت میگذره توروخدا به فکر رفتن به کلاس های فشرده زبان و گرفتن معلم خصوصی قبل از اومدن باشید همه زندگی شما یه طرف توانایی صحبت کردن شما یه طرف دیگه است .
وقتی زبان متوسطی داشته باشید بیشتر فروشگاه ها یا جاهایی که اگاهی استخدام داده اند قبولتون میکنن با حداکثر درامد هم میشه یه جوری سر کرد .
چند وقتی در یه فروشگاه کار گرفتم باید اعتراف کنم کاری که دارم از هوس کیپری 1000برابر بهتر هست و امیدوارم که بخوان به همکاری با من ادامه بدن اما فغان از این زبان . بیشتر کسانی که از این فروشگاه خرید میکنند امریکایی اصیل هستن و باید بگم تنها کارمند مهاجرشون هم من هستم گاهی به بدبختی متوجه میشم چی میخوان با اینکه توانایی شنیداری من تا حدی خوب هست . به دیدن فیلم با لهجه های مختلف عادت کنید مهم نیست لهجه بازیگران بریتیش باشه یا استرالیا مهم اینه که بتونید لهجه ها و تن های مختلف صدارو تشخیص بدید .
در اخر لطفا دعا یادتون نره
وقتی زبان متوسطی داشته باشید بیشتر فروشگاه ها یا جاهایی که اگاهی استخدام داده اند قبولتون میکنن با حداکثر درامد هم میشه یه جوری سر کرد .
چند وقتی در یه فروشگاه کار گرفتم باید اعتراف کنم کاری که دارم از هوس کیپری 1000برابر بهتر هست و امیدوارم که بخوان به همکاری با من ادامه بدن اما فغان از این زبان . بیشتر کسانی که از این فروشگاه خرید میکنند امریکایی اصیل هستن و باید بگم تنها کارمند مهاجرشون هم من هستم گاهی به بدبختی متوجه میشم چی میخوان با اینکه توانایی شنیداری من تا حدی خوب هست . به دیدن فیلم با لهجه های مختلف عادت کنید مهم نیست لهجه بازیگران بریتیش باشه یا استرالیا مهم اینه که بتونید لهجه ها و تن های مختلف صدارو تشخیص بدید .
در اخر لطفا دعا یادتون نره
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان