کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-12-05 ساعت 21:03)powermohsen نوشته:  لطفا کسانی که تعداد نفرات کیس شون بیش از دو نفر هست و مصاحبه رفتند جواب بدند
چند تا سوال که جواب های متناقض داده شده و لاز م هست کسی که اطلاع دقیق داره جواب بده
1-مدارک اعضا خانوادمو در پاکت های جداگانه بزارم یا همه رو با هم در یک پاکت ارسال کنم
2- در صورت ضرورت جداگانه بودن پاکت های اعضا یک خانواده میتونم ترجمه سند ازدواج رو کپی کنم و اصلشو در یک پاکت وکپی رو در پاکت همسرم بزارم؟به عبارت دیگه اصل بودن هر دو ترجمه سند ازدواج چقر مهمه
3- نامه تمکن رو تو پاکت فرزند وهمسر نیز باید بگذارم یا نیازی نیست.
4-اگر مقدار عمده تمکن تو حساب همسرم که برنده اصلی نیست باشه آیا مشکل سازه ؟Smile

من مدارك هر نفر رو به هم سنجاق كردم و لاي كاور گذاشتم، كه زياد قاطي نباشه ولي همه رو باهم dhl كردم، زير نيم كيلو باشه، تعرفش تغيير نميكنه.
اصل بودن ترجمه سند ازدواج مهمه اگه دوتا نباشه نقص ميخوريد. يعني كلا جزو مداركي مه ارسال ميكنيد دوتا ترجمه سند ازدواج باشه، نه اينكه براي هر نفر كيس دوتا..نامه تمكن يكي باشه كافيه.من براي خودم و كپي تمكن رو گذاشتم و مشكلي نبود. و جواب سوال اخر رو هم نميدونم..

تشکر کنندگان: powermohsen

پیام‌های این موضوع
RE: سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - توسط Melon2015 - 2014-12-06 ساعت 09:40

کاربران در حال بازدید این موضوع: