2014-12-19 ساعت 14:38
(2014-12-13 ساعت 22:38)ghazalak11 نوشته:(2014-12-06 ساعت 09:26)renausa نوشته: تو شهری مثل هیوستون من که اصلا نمیتونم به دیلرهای کوچک و سایتهایی مثل craigslist اطمینان کنم برای خرید ماشین.
همه چی بسته به بودجه ای داره که میخواهید صرف خرید ماشین کنید. من با اینکه دیلرهای بزرگتر یقینا گرونتر میدن بازهم ترجیح میدم از اونها ماشین بگیریم. ماشین دست دوم و ارزون رو باید از کسی که میشناسی بگیری.
ما ازتوسایت کلگلیست ماشینوپیداکردیم و دیدیم آگهیش دهندش یه دیلرشیپ نسبتا کوچیکه ماشینوخریدیم وتا به امروزازش راضییم به نظرخریدازدلیرشیپا بهتره چون خودشون میرن دنبال سندوپلاک....
به نظر من فقط زمانی با خیال راحت میتونیم از شخص یا دیلرهای کوچیک خرید کنیم که :
1- خودمون تجربه خرابی ماشین و شناخت مشکلات عمده ( کمک فنر ، هیدرولیک ، صدای چرخش موتور ، دیفرانسیل و میدان حرکت و ... ) داشته باشیم و بتونیم در مرحله اول اگر مشکلی وجود داشته باشه حداقل شک کنیم و اگر واقعا بدون مشکل باشه ، متوجه هیچی نشیم .
2- مهلت تست یک ساعته توی شهر و اتوبان داشته باشه . (اکثر دیلرها این آپشن رو دارن )
3- بتونیم به چند تا مکانیک نشون بدیم و نظر بخواییم . ( بازم این آپشن رو خیلی جاها دارن )
4- با تحقیق توی انواع سایت ها ، حدود رنج قیمت ( متناسب با : سال تولید - مقدار کارکرد - نوع اتومبیل و ... ) رو داشته باشیم که تا طرف قیمت نامعقول گفت باهاش وارد بحث بشیم که فکر نکنه از پشت کوه اومدیم .

وگرنه باید با پرداخت مقداری هزینه بیشتر ، و جستجوی دیلر های معروفتر یا دیلرهایی که با مشتری هاشون برخورد داشته و به ما توصیه میشن ، بتونیم یه ماشین خوب و مناسب بگیریم .